A început Fashiontv Summer Festival la Mamaia!

Fashiontv Summer Festival a debutat sâmbătă 23 iunie în cea mai exclusivistă locație de pe malul Mării Negre – hotelul de 5 stele Phoenicia Royal.

Pe lângă prezentări de modă semnate de Cătălin Botezatu, Clara Rotescu și SINE BY SEILA, la care au participat peste 30 de modele din România și Republica Moldova, s-au aflat și câștigătoarele celor mai râvnite titluri ale concursurilor de frumusețe ale acestui an: Miss Fashiontv Europe, Miss Fashiontv Romania, Miss Black Sea și Miss Litoral. Machiajul modelelor a fost asigurat de Scoala de Machiaj Art Et Beaute Constanța.

Unul dintre momentele cele mai așteptate a fost premierea îndrăgitei modele Iuliana Doroftei, câștigătoarea emisiunii Bravo ai stil! Decernarea premiului s-a făcut de către președinta Federației Române de Design Vestimentar și Accesorii Clara Rotescu. La eveniment au mai fost prezente personalități din domeniul modei, modele, invitați speciali și surprize.

Fashiontv Summer Festival se va desfășura în cea mai exclusivistă locație de pe litoralul românesc, Hotel Phoenicia Royal din Mamaia, resort de cinci stele premiat de către Academia Americană a Științelor Ospitalității – The American Academy of Hospitality Sciences, cu cea mai mare distincție din domeniul ospitalității – Five Diamond Stars Award. Phoenicia Royal este astfel primul hotel din România care să primească această distincție din partea prestigioasei instituții alcătuită din personalități de renume mondial.

Fashiontv Summer Festival va avea loc în perioada 23 iulie – 20 august și va include evenimentele Romanian Fashion Week, International Fashion Week și concursul internațional de frumusețe Miss Black Sea.

Toate evenimentele se vor bucura de promovare internațională în 196 de țări prin intermediul televiziunii Fashiontv International și prin canalele de promovare de Social Media.

Îngerașii Fashiontv

Prezentare de modă Clara Rotescu

Prezentare de modă Sine By Seila

Prezentare de modă Cătălin Botezatu

By |2019-06-28T11:33:36+02:00martie 4th, 2019|noutati|0 Comments