Fashion Summer Festival Mamaia 2015

banner rertospectiva fsf 2015 2
Fashion Summer Festival Mamaia este cel mai important și de anvergură eveniment din industria modei și entertainmentului de pe litoralul românesc. Eveniment anual realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta de catre Tourism Promotion Events in parteneriat cu Fashiontv, acesta oferă turistilor din statiunea Mamaia spectacole de divertisment care imbina moda, frumusetea si muzica.

Anul acesta, între 7 și 9 august a avut loc Romanian Fashion Weekend, in care a avut loc competiția Miss Litoral, iar invitati de onoare au fost designerul Catalin Botezatu si solistul Marcel Pavel. Între 14 și 16 august a avut loc International Fashion Weekend, in care pe scena au fost prezentate brand-uri internationale ca Valentino, Just Cavalli, Michael Kors, Burberry, am cunoscut castigatoarele Miss Fashiontv Black Sea, iar invitata de onoare a fost solista si mc international Anya J, venita de pe scena premiilor Oscar si a Festivalul de Film de la Cannes. In weekendul 28-30 august, in cadrul Baby Fashion Weekend, i-am cunoscut pe castigatorii concursului Mini Miss si Mini Mister Litoral si am vizionat prezentari de moda ale unor colectii create special pentru copii.

Romanian Fashion Weekend a fost primul eveniment din seria Fashion Summer Festival Mamaia 2015. Pentru un weekend, Mamaia a devenit capitala modei românesti, fiind gazda celor mai în voga designeri și branduri românesti, a celui mai important concurs de frumusețe al verii si a artiștilor de exceptie. Cap de afiș al primei seri de moda românească a fost Cătălin Botezatu și prezentarea colectiei Wild, urmat de cele mai noi colectii de designeri si branduri românești consacrate: Lashez by Catalin Botezatu, Frankie Garage, Wonder Lolita by Maria Simion, Louis Purple, Cielle Couture by Cristina Trandafir, ROGVAIV by Paula Florean si Sapphire Atelier. Pentru că Fashiontv susține tinerii designeri români în drumul spre afirmare, pe scena amplasată în Piața Cazino au fost prezenti si tineri absolvenți ai Facultății de Arta si Design din Cluj: colectia Urban Rebirth a brandului MACEDA by Malina Potra, Cezara Muresan si Daniela Socaciu, Urban Gheisa by Oana Pop, Untitled by Diana Ilea, Sayuri by Paula Florean si Glam`Or by Alex Moldovan.

banner fsf primarie

Tot în acest weekend s-a desfasurat si concursul Miss Litoral 2015. Cele 32 de tinere inscrise la Miss Litoral 2015 au fost selectionate prin intermediul castingurilor Fashiontv si a site-ului oficial www.fpeople.ro . Acestea au concurat pentru marele titlu Miss Litoral 2015 dar si pentru a merge mai departe in concursul international Miss Fashiontv Black Sea. Miss Litoral 2015 a fost desemnata Monica Barbulescu, ce a primit premiul de la castigatoarea titlului Miss Litoral 2014, Iuliana Dumbrava.

În weekendul 14 – 16 august, scena Fashion Summer Festival Mamaia 2015 a adus în atenţia turiştilor cele mai noi colecţii ale unor celebri designeri şi branduri internaţionale.
Fiind un weekend dedicat modei internaţionale, frumoasele modele Fashiontv au defilat pe scena Fashion Summer Festival Mamaia pentru brand-uri de top precum Valentino, Just Cavalli, Burberry, Michael Kors, BSB şi DKNY, acestea fiind disponibile în România prin Sport Couture, dar și pentru designeri celebri precum newyorkezul Sushma Patel sau Catalin Botezatu. Si pentru ca anul acesta se sarbatoresc 18 ani de la infiintarea Fashiontv, cei prezenti la festival au putut urmări prezentarea colecţiei aniversare Fashiontv 18 Ani by Pallugio. Prezentările de modă au continuat cu nume autohtone din rândul celor mai proaspeți designeri români, marcând astfel colaborarea susținută dintre Fashiontv și cele mai tinere talente din industria modei.

Tot in acest weekend s-a desfasurat si concursul internaţional de modele Miss Fashiontv Black Sea, concurs ce face parte din cadrul Miss Fashiontv International, desfăşurat de către Fashiontv în cele mai importante locaţii de pe mapamond. Concurentele au defilat pe scena Fashiontv din Mamaia în costume de baie şi în ţinute de seară couture semnate de designerul Cătălin Botezatu. Câştigătoarea Miss Fashiontv Black Sea 2015 a fost desemnata Cristina Cobzac.

fpeople cover
Baby Fashion Weekend a fost evenimentul care a încheiat seria spectacolelor Fashion Summer Festival Mamaia 2015. Pentru 3 zile, cei mici au fost vedetele, atât în prezentările de modă cât şi in cadrul concursului Mini Miss şi Mister Litoral 2015. Protagonişti ai evenimentului, copiii au defilat pe podiumul de modă, prezentând cele mai noi tendinţe în materie de fashion şi accesori, pentru branduri de renume precum Benetton, Calzedonia, LC Waikiki, Penti, Crido Kids, London Kids, Hey Princess.

ftv slider
Din spectacol nu au lipsit momentele artistice dedicate dar şi interpretate de către copii. Invitați au fost Kasta Morrely Kids, duetul de dansatori Tudor şi Alyssia, ansamblul turco-tătar de dans de copii Mini precum și vocile incredibile ale copiilor minune Omar, Bibi, Roxana Cozma și Catinca Popa.

Momentul mult aşteptat al acestui weekend a fost competiţia Mini Miss şi Mister Litoral 2015. În cadrul concursului au participat 26 de copii, care şi-au arătat talentul atât prin proba costumelor de baie şi cea a ţinutelor de seară, cât şi prin probele artistice susţinute. Deşi sarcina juriului a fost una dificilă, micii concurenţi dovedindu-se pe cât de carismatici pe atât de talentaţi, câştigători au fost desemnaţi toți copiii, primind cadouri oferite de către Noriel, Imaginarium,LC Waikiki, Penti şi Crido Kids.

Cele mai bune momente din cadrul evenimentului au fost transmise la nivel internaţional prin intermediul Fashiontv, în 193 de ţări, promovând astfel în toată lumea staţiunea Mamaia şi evenimentele desfăşurate în fiecare vară pe litoral.