Fashiontv, în colaborare cu La Scoica Ballroom și Club Bamboo vor duce mai departe seria evenimentelor Fashiontv Summer Festival 2018 cu trei evenimente de excepție, celebrând moda, frumusețea și distracția, toate într-un concept unic marca Fashiontv.

 Romanian Fashion Week

 Miss Litoral

 Fashiontv Party

În weekendul 13 – 14 iulie, La Scoica Ballroom Mamaia va găzdui fashion show-uri de modă ale celor mai îndrăgiți designeri români precum Cătălin Botezatu și Clara Rotescu, dar și cel mai așteptat concurs de frumusețe al litoralului – Miss Litoral 2018. Weekendul se va încheia incendiar cu o petrecere marca Fashiontv Party, sâmbătă în Club Bamboo Mamaia. La evenimente vor participa peste 100 din cele mai frumoase modele din țară și mai ales de pe litoralul românesc.

Concursul Miss Litoral datează din anii 1970, fiind cunoscut de peste patru decenii ca cel mai important eveniment de frumusețe de pe litoralul românesc. Echipa de producție a concursului Miss Litoral a ramas aceeași din anii 1990 până în prezent, însă evenimentul a luat amploare începand cu anul 2000, când a început colaborarea cu Fashiontv, astfel frumusețea și turismul de pe litoralul românesc au fost promovate internațional în peste 196 țări.

Miss Litoral este parte a proiectului Fashiontv Summer Festival, proiect care s-a derulat în fiecare sezon estival în Mamaia începand din 2002. Evenimentele din cadrul proiectului adună anual zeci de mii de turiști, iar succesul răsunător al Fashiontv Summer Festival a facut înconjurul lumii prin intermediul campaniilor de promovare a frumuseții și a turismului derulate de Fashiontv. Concursul de frumusețe Miss Litoral oferă tinerelor concurente posibilitatea de a fi promovate în lumea modelingului, televiziunii și a showbizului intern și internațional, dar și de a călători în cele mai exclusiviste locații de pe mapamond precum Milano, Paris, Dubai, Singapore, Hong-Kong etc.

Cele mai bune momente din cadrul proiectului vor fi transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, în 193 de țări, promovând astfel în toată lumea stațiunea Mamaia și evenimentele desfășurate în fiecare vară pe litoral.