Fashiontv România si Phoenicia Hotels anunță deschiderea sezonului estival, sâmbătă 23 iunie, începând cu ora 21.30, în cea mai exclusivistă locație din Mamaia – Hotel Phoenicia Royal, odată cu începerea celui mai mare festival dedicat modei și frumuseții de pe litoralul românesc – Fashiontv Summer Festival.

Evenimentul va debuta cu prezentări de modă incendiare ale celor mai îndrăgiți designeri români precum Cătălin Botezatu, Clara Rotescu – președinte Federației Române de Design Vestimentar și Accesorii, și Sine by Sheila.

30 dintre cele mai frumoase modele din Romania și Republica Moldova vor fi protagonistele prezentărilor de modă din cadrul festivalului. Printre ele se vor afla și câștigătoarele celor mai râvnite titluri ale concursurilor de frumusețe ale acestui an: Miss Fashiontv Europe, Miss Fashiontv Romania, Miss Black Sea și Miss Litoral.

Unul dintre momentele cele mai așteptate va fi premierea îndrăgitei modele Iuliana Doroftei, câștigătoarea emisiunii Bravo ai stil! Decernarea premiului se va face de către președinta Federației Române de Design Vestimentar și Accesorii Clara Rotescu. La eveniment mai sunt așteptate personalități din domeniul modei, modele, invitați speciali și surprize.

Evenimentul se va desfășura în cea mai exclusivistă locație de pe litoralul românesc, Hotel Phoenicia Royal din Mamaia, resort de cinci stele premiat de către Academia Americană a Științelor Ospitalității – The American Academy of Hospitality Sciences, cu cea mai mare distincție din domeniul ospitalității – Five Diamond Stars Award. Phoenicia Royal este astfel primul hotel din România care să primească această distincție din partea prestigioasei instituții alcătuită din personalități de renume mondial.

Fashiontv Summer Festival va avea loc în perioada 23 iulie – 20 august și va include evenimentele Romanian Fashion Week, International Fashion Week și concursul internațional de frumusețe Miss Black Sea.

Toate evenimentele se vor bucura de promovare internațională în 196 de țări prin intermediul televiziunii Fashiontv International și prin canalele de promovare de Social Media.