F-Destinations

turism-modif

Sustinerea turismului ocupa un spatiu important in programul Fashiontv.

Destinatii extraordinare din intreaga lume sunt promovate intr-un mod unic in cadrul rubricii consacrate f.Destination si prin intermediul canelelor online fashiontv. Succesul obtinut in campaniile realizate de fashiontv s-a concretizat in acorduri de promovare pe termen lung cu Ministere ale Turismului din tari precum Israel, Grecia, Turcia, Indonezia, China, Portugalia, Croatia si altele.

Litoralul romanesc si in ce special statiunea Mamaia beneficiaza de o mediatizare internationala fara precedent datorita numeroaselor evenimente organizate de fashiontv Romania si promovate prin intermediul fashiontv in 193 de tari de pe cinci continente.

Evenimente de anvergura precum Carnavalul Mamaia, International Fashion  Weekend – in cadrul caruia renumiti designeri internationali sunt invitati la Mamaia sa isi prezinte noile creatii vestimentare sau Fashiontv Black Sea Model Awards – important concurs international de frumusete desfasurat in fiecare sezon estival la Mamaia, se bucura de o expunere deosebita pe fashiontv.

Pentru a pune in valoare toate locurile speciale din Romania care merita vizitate si, in egala masura, cei mai implicati actori de pe scena turismului romanesc, fashiontv Romania a lansat in anul 2014 platforma fashiontvDestinations.com.ro. Un ghid online complex adresat tuturor celor care isi doresc sa descopere plajele, cluburile, restaurantele si hoteluri de pe litoralul Marii Negre, dar si sa aiba acces la agenda completa de evenimente desfasurate in perioada sezonului estival si nu numai.

Vezi proiectul Fashiontv Destination – Mamaia

Citeste prezentare generala – Gala Turismului – Fashiontv Tourism Awards si Regulamentul de participare la concurs

I GARBELLI – CANNES – 2015