ADAM-66-BDAY-INVITE-FINALWeekendul acesta va fi unul festiv pentru Fashiontv, și avem două motive de bucurie: sărbătorim 20 de ani de la înființarea celei mai populare televiziuni de fashion din lume, dar și ziua de naștere a lui Michel Adam, fondatorul Fashiontv.

Business man vizionar și cu o intuiție deosebită pentru fashion, Michel Adam a reușit să construiască un imperiu impresionant care cuprinde de la hoteluri, apartamente, cluburi, cafenele, studiouri sau malluri, până la haine, ceasuri, cosmetice sau băuturi. Michel Adam și FashionTV sunt organizatorii celor mai mari evenimente şi petreceri din lume, a petrecerilor din cadrul Cannes Film Festival, Gran Prix Monaco, The Oscars, Fashion Week din Paris, Milano, New York sau Hong Kong.

Vineri, 15 aprilie, începând cu ora 10 PM, va avea loc petrecerea dedicată lui Michel Adam, la Fashiontv Cafe Viena, locație inedită și exclusivistă amplasată la parterul Hotelului Brixton, în proximitatea impresionantei clădiri a operei vieneze. Sâmbătă 16 aprilie, de la ora 10 PM, va avea loc cea de-a doua petrecere aniversară, de data aceasta dedicată împlinirii a 20 de ani de la fondarea Fashiontv.

Michel Adam își va sărbători anul acesta ziua de naștere alături de nume importante din industria modei, filmului si divertismentului international. Alături de Michel Adam și celelalte personalități importante din conducerea Fashiontv se va afla și Anna J, cu o surpriză pentru prietenul său Michel Adam – aceasta va prezenta în premieră noul său cântec I am Fashiontv Queen.

Noile modele recrutate prin intermediul Caravanei Fashiontv și în urma celor mai recente castinguri organizate de Fashiontv Romania vor fi și ele prezente la Viena pentru a sărbători alături de invitați. Fashiontv Romania va fi din nou producătorul general al celor două evenimente și va asigura producțiile media de la cele două seri.

La mulți ani Michel Adam și la mulți ani Fashiontv!