10383628_1041594435869646_7354424896577904103_nIn premiera absoluta, evenimentul care marcheaza atat cei 18 ani de existenta ai fashiontv cat si ziua de nastere a Presedintelui si Fondatorului brandului, Michel Adam, va avea loc in Romania.

Urmariti in exclusivitate filmari de la aniversarea de 18 ani a Fashiontv de la Palatul Snagov.

Fashiontv este difuzat in peste 190 de tari si urmarit de peste 800 de milioane de telespectatori, este lider de piata si in mediul online pe segmentul sau si ocupa locul III pe new media intre canalelele tv globale, fiind prezent la cele mai importante si exclusiviste evenimente din intreaga lume.

Sambata, 18 aprilie, Palatul Snagov devine gazda unui spectacolul aniversar extraordinar marca fashiontv. Aflat in Romania cu ocazia filmarii „Exodus to Shanghai”, primul film produs de Fashiontv Films, Michel Adam isi va sarbatori ziua de nastere alaturi de nume importante din industria modei, filmului si divertismentului international.

Vedetele, invitatii la eveniment si modele fashiontv se vor delecta cu un program care va include momente artistice deosebite si aparitii de exceptie a unor celebritati, precum Ania J vedeta internationala si MC oficial al fashiontv, Marcel Pavel ș.a. Bineinteles ca din program nu pot lipsi prezentarile de moda de mare clasa semnate de catre doi dintre cei mai importanti designeri romani, Catalin Botezatu si Wanda’s Dream.

Urmariti fpeople.ro si website-ul oficial al fashiontv in Romania pentru galerii foto si video exclusive de la eveniment.