Evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 continua in acest weekend cu prezentari de moda si defilarea carelor alegorice

Tinerele care isi doresc o cariera in modelling se pot inscrie in castingul online din Caravana FashionTV

carnaval_mamaia_2014-11

Dupa succesul spectacolului de deschidere a Carnavalului Mamaia 2014 din 5 iulie, la care au participat primarul Constantei Radu Mazare, Mihaela Radulescu si peste 100 de actori, acrobati, animatori, artisti si muzicieni, distractia continua in Mamaia! FashionTV Romania si Primaria Municipiului Constanta va invita la o noua defilare a carelor alegorice, sambata, pe faleza din Mamaia, carele oprindu-se de aceasta data la scena mică din Piateta Cazino.

Evenimentul va include prezentari de moda marca FashionTV, unde frumoasele modele care au pasit pe podium alaturi de Radu Mazare saptamana trecuta vor putea fi admirate din nou. Modelele FashionTV au fost descoperite prin alt proiect de anvergura marca FashionTV Romania: Caravana FashionTV. Desfasurata pe tot teritoriul Romaniei, iar din acest an si in Republica Moldova, Caravana FashionTV deschide portile industriei modei si frumusetii tinerelor talentate, prin preselectii organizate in marile orase din tara. In acelasi timp, tinerele care isi doresc o cariera in modelling se pot inscrie in castingul online care se desfasoara pe intreaga perioada a verii pe site-ul f.people.ro.

Carnavalul Mamaia se desfasoara in perioada 5 iulie – 23 august 2014, el a ajuns deja la a treia editie si este recunoscut drept unul dintre cele mai asteptate evenimente de pe litoral. Editia de deschidere a acestui an a atras un numar record de spectatori in Piateta Cazino, nu mai putin de 25.000 de vizitatori.

Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 – Carnaval Mamaia vor fi transmise live pe www.fpeople.ro, site oficial al FashionTV România, iar mai multe informatii veti gasi si pe website-ul oficial al fashiontv International in Romania, www.fashiontv.com.ro

Partener al proiectului: Jaguar prin Tiriac Auto.

Proiectul este sustinut de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii.

[custom_gallery id=”6055″ layout=”sliced”]