Colecția rochiilor de seară semnată de Cătălin Botezatu, prezentă alături de Fashiontv Romania la Abu Dhabi Grand Prix


Anul acesta, ca in fiecare an, echipa Fashiontv Romania a fost prezentă la cel mai mare eveniment dedicat vitezei – competiția de Grand Prix Formula 1, eveniment ce a avut loc în extravagantul oraș al Emiratelor Arabe Abu Dhabi  la sfârșitul acestei luni  ✨ ⭐

Astfel, frumoasele modele Fashiontv România câștigătoare ale concursurilor de miss organizate de Fashiontv au avut oportunitatea de a lua parte la evenimente unice, precum prezentări de modă, F Party-uri în locatii spectaculoase, pe yachturi de lux sau cluburi de top, sau la concertele senzaționale ce vor avea loc după încheierea cursei. Cel mai important moment al călătoriei a fost însă prezentarea în prezența publicului emirat a colecției de rochii de seară Couture by Cătălin Botezatu.

Au prezentat:

  • Andreea Mateescu- Miss Fashiontv Romania
  • Tofan Catalina – Miss Fashiontv Turism
  • Chelu Maria – Miss Fashiontv Photogenic
  • Biana Dumitrescu- Miss Litoral 2016
  • Dutca Irina- Miss Fashiontv Star
  • Victoria Cordoneanu- Miss Fashiontv Moldova

Călătorii, distracție, colaborări cu nume mari din domeniu si experienta profesionala atat de utila pe viitor! Ce iti poti dori mai mult? Alatura-te brandului nostru profesionist, de renume international si implineste-ti visele! Fashiontv nu percepe taxe de inscriere sau taxe pentru sedintele foto iar deplasarile sunt gratuite, toate facilitatile fiind asigurate.

Participa si tu la castingurile Fashiontv din tara sau fa-ti un cont gratuit pe www.fashionpeople.ro! Fashiontv crede in frumusetea si inteligenta tinerelor din Romania! E randul tau sa crezi in tine!

Esti frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă! ❤️