exodus-to-shanghai-3

Fashiontv este prezent din nou la unul din cele mai importante festivaluri din lumea cinematografiei asiatice – Festivalul Internaţional de Film Shanghai.

Maratonul de filme, care se află anul acesta la cea de-a 19-ea ediție, are loc între 11 și 19 iunie în vestitul oraș chinez Shanghai. Echipa Fashiontv se află în Shanghai, alături de personalități și VIP-uri din lumea cinematografiei,  lansând în premieră pe continentul asiatic pelicula Exodus To Shanghai, ultima producție marca F Films.  Ediția 2016 a celebrului festival de film este o nouă ocazie pentru o mulțime de vedete internaționale și personalități să pășească pe covorul roșu și să ia parte la evenimente strălucitoare. Premiera filmului oferă prilejul unor momente inedite pentru cei prezenți la festival, premiera având loc la bordul unui vestit vapor acostat pe coasta centrală chineză.

Exodus to Shanghai spune o poveste bazată pe fapte reale. O poveste de dragoste între Vest si Est, evrei și chinezi uniți de pasiunea lor pentru vioară, această  iubire fiind întreruptă de invazia naziștilor in Austria în 1938. Cu multe aventuri și acțiune, aceștia fac un exod din Viena pentru a ajunge în Shanghai.

Producția Exodus to Shanghai a fost filmată în România, de către Castel Films Studio, întreaga producție bucurându-se de sprijinul Camerei de Comerț Bilaterală România – China, prin reprezentantul său, domnul Wang Yan. Mai mult decat atât, Exodus to Shanghai are sprijinul Ambasadei Chinei și a Administratiei Naționale de Cinematografie din China, de a fi distribuit pe piața cinematografică din China și de a ajunge la telespectatorii chinezi.

Exodus to Shanghai este o producție regizată de catre regizorul englez Anthony Hichkox, acesta fiind recunoscut pentru alte 28 de producții cinematografice Hoolywood-iene de succes. De asemenea, personajele prind viață cu ajutorul unor actori de excepție, cum sunt Markus von Lingen, Maia Morgenstern, Yara Benben, Alexandre Nguyen și multi alții.

Deoarece Fashiontv România a fost parte a echipei de producție pe perioada filmărilor din România, echipa Fashiontv Romania alături de modelele noastre vor fi prezenți la evenimentul dintre 11 și 19 iunie din Shanghai.

[custom_gallery id=”10941″ layout=”sliced”]