Editie spectaculoasa a Carnavalului Mamaia cu primarul Radu Mazare in rolul faraonului Ramses al II-lea!

 

repetitii Carnaval Ramses  (3) repetitii Carnaval Ramses  (6)Statiunea Mamaia se pregateste din nou de carnaval, de data aceasta pentru editia speciala care va incheia seria de evenimente spectaculoase din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014.

Sambata, 30 august, incepand cu ora 20:30, pe scena Fashiontv din Piata Cazino, turistii sunt invitati la un spectacol de final de sezon estival cu totul si cu totul extraordinar. O invitatie in Egiptul Antic, in timpurile dinastiei faraonului Ramses al II-lea, care ii va fermeca pe spectatori prin grandoare si surprizele neobisnuite.

Primarul Constantei, Radu Mazare, il va interpreta pe marele faraon Ramses, in timp ce Cabral, vedeta Trustului Pro, va intra in rolul marelui preot. Sceneta are toate sansele sa devina cel mai spectaculos show de pana acum la Carnavalului, pentru ca, pe langa costume, decor, superbele modelele Fashiontv si efectele speciale impresionante, in premiera pe scena Fashiontv vor aparea si animale exotice: pitoni, lei, camile si chiar un aligator!

[custom_gallery id=”7400″ layout=”sliced”]