banner fsf primarie

În weekendul 7-9 august, Fashion Summer Festival Mamaia – eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța de către Tourism Promotion Events, în parteneriat cu Fashiontv – debutează cu Romanian Fashion Weekend.

Cel mai important eveniment al verii 2015 se va desfășura în Piața Casino Mamaia, punctul zero al litoralului românesc, pe cea mai mare scenă de modă din Europa, realizată la cele mai înalte standarde internaționale.

Evenimentul va aduce în prim plan cei mai importanți designeri români, dar și cei mai talentați studenți de la Facultatea de Artă și Design din Cluj. Deschiderea evenimentului o va face cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu, cu noile sale colecții, urmat de prezentări ale colecțiilor altor branduri si designeri autohtoni. Va avea loc și primul concurs de frumusețe – competiția Miss Litoral, ce va aduce pe scenă cele mai frumoase fete din România. Întreg evenimentul va fi însoțit de surprize muzicale din partea cântăreților Marcel Pavel, Maria Cârneci și Admiral C4C.

Vom urmări cu mare curiozitate cele mai noi propuneri ale designerilor consacrați români, dar și propunerile fresh ale tinerilor designeri, vom afla și câștigătoarea acestui an a titlului de Miss Litoral, și ne vom delecta cu muzică autentică românească de calitate.

Toate evenimentele cuprinse în Fashion Summer Festival Mamaia 2015 sunt susținute de partenerii noștri: Mercedes și Jaguar prin Țiriac Auto și Pepsi.

Pe 7, 8 și 9 august vă așteptăm să vă bucurați alături de Fashion TV de momente românești de neuitat!