image5.img.2048.medium
Abu Dhabi este un oraș în mișcare. Cu o rată incredibilă de dezvoltare, Abu Dhabi a investit recent în construirea circuitului Yas Marina, un parcurs de 5.55 kilometri finalizat în anul 2009 unde s-a inaugurat prima ediție de Grand Prix găzduită de Emiratele Arabe Unite.

Unicitatea acestei locații nu rezidă numai în opulența și luxul specific acestei regiuni, ci și în anumite facilități care se regăsesc exclusiv aici, precum sistemul unic de iluminare care face spectaculoasă tranziția dinspre zi spre noapte. Construit pe incredibila insulă Yas, designul acestui circuit este menit să revoluționeze ceea ce știm despre circuitele auto de Formula 1 de până acum.

Anul acesta Abu Dhabi a găzduit competiția de Grand Prix Formula 1 în perioada 26 – 29 noiembrie. Extravaganța acestui eveniment precum și setup-ul insolit și facilitățile luxuriante specifice capitalei Emiratelor Unite a atras personalități din întreaga lume. Echipa Fashiontv România a fost și ea prezentă la acest eveniment care s-a aflat anul acesta la a șaptea ediție. Frumoasele modele Fashiontv România au participat la evenimentul unic, cât și la evenimentele conexe, precum concertele senzaționale ce au avut loc după încheierea cursei – anul acesta în Abu Dhabi au concertat Enrique Iglesias, Florence and The Machines și Blur.

Suntem bucuroși să luăm parte la încă un eveniment unic și de amploare internațională, căruia Fashiontv îi imprimă propria marcă de lux și strălucire!