AF5A8189
Joi, 10 martie, modelele Fashiontv au luat parte la deschiderea oficială a clubului Princess Club din strada Ghercu Constantin 16-22 din Complexul Regie, într-o petrecere extravagantă și unică marca Fashiontv Party.

A fost o seară plină, însumând o prezentare de modă, F Party și concerte.

Peste 25 de modele Fashiontv au defilat pe podiumul clubului Princess, prezentând colecția Pallugio, o casă de modă consacrată pentru costumele sale extravagante și pline de imaginație. Cea mai mare parte a modelelor prezente în seara de 10 martie pe podium au fost selectate prin Caravana Fashiontv, în urma celor mai recente castinguri organizate de Fashiontv.

După prezentarea Paluggio invitații au luat parte la o petrecere tipică F Party, unde modelele Fashiontv s-au alăturat publicului la dans sau la discuții. Invitați speciali ai organizatorilor au fost MC DDY Nunes & MC Sorina Ionita, care s-au ocupat de crearea atmosferei explozive.

O seară extravagantă, cu cel mai frumos și fashion public din București, căreia nu i-au lipsit și surprizele: Andreea Apetri, model consacrat Fashiontv, și-a serbat ziua de naștere alături de prietenele și colegele de la Fashiontv. Modelele au copleșit-o pe Andreea cu flori, îmbrățisări și urări.

La mulți ani, Andreea!