Echipa Fashiontv Romania a luat parte la oficializarea colaborării dintre Fashiontv International și Fashiontv China.

Contractul care a marcat acest moment s-a semnat la Viena în prezenta oficialilor celor două părți, în faimoasa cafenea Viena FTV Cafe. Colaborarea vizează lansarea mai multor aplicații digitale pentru iubitorii de fashion, cât și pentru organizarea mai multor evenimente Fashiontv pe teritoriul Chinei:

  • Miss FTV China
  • China Fashion Week
  • Caravana Fashiontv China

Evenimentele vor avea loc la Macau, Beijing și insula Sania. Întreaga coordonare a evenimentelor va fi organizată de Fashiontv Romania.

Membrii echipei Fashiontv, împreună cu celebrele modele-îngerași FTV și Michel Adam, președintele Fashiontv International au plecat apoi la Milano pentru a lua parte la Milano Fashion Week, unde au participat la conferința de presă care a anunțat oficial semnarea contractului de colaborare. Conferința de presă a fost urmată de o petrecere concept FTV party ce a avut loc la Cavalli Club din Milano.

Fashiontv Romania s-a deplasat apoi la Monte Carlo la festivalul de ambarcațiuni și yachturi Boat Show unde au avut loc evenimente de promovare ale celor mai fashion yachturi înscrise în competiție. Festivalul s-a încheiat cu o petrecere în stil marca FTV Party.

[custom_gallery id=”11349″ layout=”sliced”]