4M3A2730Echipa Fashiontv Romania a fost prezentă din nou la unul din cele mai importante festivaluri din lumea cinematografiei – Festivalul Internaţional de Film Shanghai. Maratonul de filme, care s-a aflat anul acesta la cea de-a 19-ea ediție, a avut loc între 11 și 19 iunie în vestitul oraș chinez Shanghai. Reprezentanții Fashiontv Romania au luat parte la evenimentul de lansare în premieră pe continentul asiatic a celei mai recente pelicule marca F Films – Exodus To Shanghai.

 Ediția de anul acesta a celebrului festival de film asiatic a adus pe același covor roșu  o mulțime de vedete internaționale și personalități din lumea filmului, oferindu-le oportunitatea să ia parte la evenimente strălucitoare și inedite: premiera filmului Exodus To Shanghai ce avut loc la bordul unui vestit vapor de lux acostat pe coasta centrală chineză.

Exodus to Shanghai spune o poveste bazată pe fapte reale. O poveste de dragoste între Vest si Est, evrei și chinezi uniți de pasiunea lor pentru vioară, această  iubire fiind întreruptă de invazia naziștilor in Austria în 1938. Cu multe aventuri și acțiune, aceștia fac un exod din Viena pentru a ajunge în Shanghai.

Producția Exodus to Shanghai a fost filmată în România, de către Castel Films Studio, întreaga producție bucurându-se de sprijinul Camerei de Comerț Bilaterală România – China, prin reprezentantul său, domnul Wang Yan. Mai mult decat atât, Exodus to Shanghai are sprijinul Ambasadei Chinei și a Administratiei Naționale de Cinematografie din China, de a fi distribuit pe piața cinematografică din China și de a ajunge la telespectatorii chinezi.

Deoarece Fashiontv România a fost parte a echipei de producție pe perioada filmărilor din România, echipa Fashiontv Romania alături de modelele noastre au fost ambasadorii filmului Exodus To Shanghai la evenimentul ce a avut loc între 11 și 19 iunie pe continentul asiatic.

 [custom_gallery id=”11029″ layout=”portrait”]