MNP_1823
Cele mai frumoase modele Fashiontv Romania prezente la Paris Fashion Week!

Paris Fashion Week este unul dintre cele mai prestigioase evenimente ce ia loc într-una din capitalele modei, Paris, la Carussel du Louvre precum și în alte locații importante din oraș. Evenimentul vine în continuarea celorlalte trei săptămâni dedicate modei din New York, Londra și Milano.

In fiecare an, modelele Fashiontv România iau parte la Paris Fashiontv Week. Cele mai frumoase modele Fashiontv România, printre care câștigătoarele competițiilor din cadrul Summer Fashion Festival si concursurilor de miss, dar și finalistele Caravanei Fashiontv, au prezentat la Paris cele mai noi colecții exclusive de ochelari Fashiontv în cadrul expoziției de optică şi ochelari.

Colecția de ochelari Fashiontv, o selecție de cele mai trendy rame și lentile, cu un design strălucitor și îndrăzneț, însumează peste 100 de modele reprezentative brandului Fashiontv. Modelele au prezentat, alături de colecția de eyewear, și alte ținute și colecții marca Fashiontv, precum linia costumelor de baie, faimoasele aripi Fashiontv, dar și alte ținute surpriză.

MNP_1336 MNP_1344

Cele mai frumoase fete selectate în cadrul proiectelor de recrutare Fashiontv au oportunitatea de a călători și a lua parte la cele mai importante evenimente de modă din lume. Dacă și tu ești frumoasă, fii deșteaptă! Creează-ți un profil în Comunitatea Fpeople.ro și urmărește secțiunea Fashion Jobs pentru cele mai noi oportunități din modeling și beauty!

[custom_gallery id=”9368″ layout=”sliced”]