Dupa doua luni in care a organizat, la foc continuu, spectacole incendiare in statiunea Mamaia, Fashiontv Romania continua la Viena evenimentele de promovare a turismul romanesc.

fashiontv romania mamaia 2014 (1)Pe parcursul ultimelor doua luni, spectacolele extraordinare organizate de Fashiontv Romania in Mamaia au fost punctul de atractie al litoralului romanesc. Evenimente spectaculoase precum Romanian Fashion Weekend, concursul international Fashiontv Black Sea Model Awards, transmis live in 193 de tari din intreaga lume prin intermediul postului Fashiontv, sau Carnavalul Mamaia, un show devenit emblema frumoasei statiuni de la malul Marii Negre, au atras peste 40.000 de turisti pe editie. Mamaia a devenit, astfel, prima statiune din Europa care a oferit turistilor spectacole gratuite, pe tot parcursul sezonului estival.

Proiectele Fashiontv Romania pentru promovarea turismului romanesc continua la Viena. In weekend-ul 5 septembrie – 8 septembrie, Nelu Ion Mirea, producator general al Fashiontv International, s-a aflat la Viena, unde va avea loc cateva evenimente de anvergura la Fashion Cafe, cea mai fashion destinatie din capitala Austriei.

In spectacol au fost prezente castigatoarele Fashiontv Black Sea Model Awards 2014, care au prezentat la Viena colectiile brandurilor romanesti Atmosphere si Cielle, in show-uri exclusive marca Fashiontv Romania.

fashiontv romania mamaia 2014 (4)