ftv-weekend-beijing-03
Fashiontv Romania se pregătește de o toamnă în forță, plină de evenimente fashion: excursii în străinătate, photoshootinguri, filmări, prezentări pentru designeri și braduri de top, concursuri de miss, petreceri și lansări inedite!

La începutul lunii noiembrie echipa Fashiontv Romania, alături de frumoasele modele-îngerași, vor călători în orașul chinezesc Beijing, locația următoarei serii de evenimente fashion de top.

Peste 20 dintre cele mai frumoase modele Fashiontv vor călători luna aceasta în Beijing pentru a lua parte la Beijing Fashion Weekend,  sfârșit de săptămână dedicat modei de pe continentul asiatic în care vor avea loc prezentări de modă ale celor mai cunoscuți designeri chinezi din Beijing. Totodată echipa Fashiontv va participa la continuarea shootingurilor și filmărilor pentru F Destinations, program ce promovează în peste 130 de țări destinațiile turistice de top ale întregului mapamond, precum și atracțiile cele mai importante ale vestitului oraș chinezesc.

Dacă îți dorești să fii una din modelele care vor călători în noiembrie la Beijing, înscrie-te în Caravana Fashiontv și ai șansa să participi alături de echipa Fashiontv Romania la cele mai spectaculoase evenimente ale lumii!