Fashiontv Summer Festival 2017 a început incendiar: frumusețe, modă și distracție pe litoralul românesc!


Sâmbătă, 5 august, complexul de cinci stele Phoenicia Royal din Mamaia a găzduit cel mai așteptat concurs de frumusețe al verii: MISS LITORAL 2017.

Fashiontv, în colaborare cu Phoenicia Hotels și Transilvania Fashion au deschis seria evenimentelor Fashiontv Summer Festival 2017 cu un eveniment de excepție: modă, frumusețe și distracție, toate într-un concept unic marca Fashiontv.

Concursul Miss Litoral datează din anii 1970, fiind cunoscut de peste patru decenii ca cel mai important eveniment de frumusețe de pe litoralul românesc. Echipa de producție a concursului Miss Litoral a ramas aceeași din anii 1990 până în prezent, însă evenimentul a luat amploare începand cu anul 2000, când a început colaborarea cu Fashiontv, astfel frumusețea și turismul de pe litoralul românesc au fost promovate internațional în peste 196 țări.

Miss Litoral este parte a proiectului Fashiontv Summer Festival, proiect care s-a derulat în fiecare sezon estival în Mamaia începand din 2002. Evenimentele din cadrul proiectului au adunat anual zeci de mii de turiști, iar succesul răsunător al Fashiontv Summer Festival a facut înconjurul lumii prin intermediul campaniilor de promovare a frumuseții și a turismului derulate de Fashiontv.

Miss Litoral 2017, primul eveniment din seria de evenimente din cadrul Fashiontv Summer Festival 2017 i-a avut ca prezentatori pe îndrăgita actriță și solistă Anca Țurcașiu, câștigătoarea ediției din 1990 a concursului Miss Litoral și pe Claudiu Constantin, MC-ul Fashiontv.

Concursul Miss Litoral a reunit 46 de frumoase concurente înscrise în lupta pentru titlul cel mare și a desemnat-o drept cea mai frumoasă tânără de pe litoralul românesc, pe Iulia Roșca! Iulia este din Afumați, are 21 de ani si isi doreste sa devina stewardesa.

Descoperită de fashiontv în cadrul Caravanei Fashiontv, proiect de tradiție desfășurat an de an în principalele orașe ale României, Iulia este o tânără talentată aspirantă la o cariera în domeniul modei și modelingului.

Caștigătoarea Miss Litoral 2017, Iulia Roșca va reprezenta România la concursul internațional Miss Fashiontv Black Sea, la concursul Miss Fashiontv din China și va participa la evenimentele Fashiontv din Singapore și din Bali.

Toate concursurile organizate de Fashiontv oferă tinerelor concurente posibilitatea de a fi promovate în lumea modelingului, televiziunii și a showbizului intern și internațional, dar și de a călători în cele mai exclusiviste locații de pe mapamond precum Milano, Paris, Dubai, Singapore, Hong-Kong etc.

Mai mult decât atât, câștigătoarele Miss Litoral 2017 vor participa la evenimentele Fashiontv atât în țară cât și în străinătate și vor putea fi văzute pe Fashiontv internațional în cadrul clipurilor de prezentare pe care Fashiontv le produce în cele mai exotice destinații prin intermediul proiectului F. Destinations!

 

Câștigătoarele Miss Litoral 2017 sunt:

MISS POPULARITATE: concurenta cu nr. 24, IRINA DUTCĂ

MISS MANGALIA: concurenta cu nr. 2 SERAP ISMAIL

MISS SATURN: concurenta cu nr. 6, SMOLEAC ELENA

MISS VENUS: concurenta cu nr. 31, BERTINA BASSI

MISS CAP AURORA:  concurenta cu nr. 12, ALEXANDRA ANTOHI

MISS JUPITER: concurenta cu nr. 25, ALEXANDRA UNGUREANU

MISS NEPTUN: concurenta cu nr. 20, OANA COJOCARU

MISS OLIMP: concurenta cu nr. 15,  LAVINIA POP

MISS COSTINEȘTI:  concurenta cu nr. 11, DANIELA HEREA

MISS EFORIE SUD: concurenta cu nr. 32, DIANA NEACȘU

MISS EFORIE NORD: concurenta cu nr. 4, LOREDANA MIHALI

Miss CONSTANȚA:  concurenta cu nr. 39, ANDREEA NEBUNU

MISS NĂVODARI: concurenta cu nr. 13, ALIONA GÂLCĂ

MISS MAMAIA: concurenta cu nr. 27, ANDRA GRIGORESCU.

MISS CATWALK:  concurenta cu nr. 1, GABRIELA SLIVCA

MISS PHOTOGENIC: concurenta cu nr. 9, CĂTĂLINA TOFAN

MISS TELEGENIC:  concurenta cu nr. 35, MIRUNA PAȘCU

MISS FTV STAR: concurenta cu nr. 37, IULIA ALDEA

MISS PHOENICIA ROYAL: concurenta cu nr. 45, ANASTASIA GHERGHI

MISS TURISM: concurenta cu nr.26, ANDREEA BICA

MISS LITORAL 2017: concurenta cu nr. 17, IULIA ROȘCA