INVITATIE FTV

FASHIONTV SUMMER FESTIVAL CONTINUĂ WEEKENDUL ACESTA CU CEA DE-A VI-A EDIȚIE A CONCURSULUI INTERNAȚIONAL MISS FASHIONTV BLACK SEA, INTERNATIONAL FASHION WEEKEND DAR ȘI GALA TURISMULUI DE PE LITORALUL ROMÂNESC- FASHIONTV TOURISM AWARDS.

Evenimentele Fashiontv Summer Festival de weekend-ul acesta vor avea loc in complexul de 5* Vox Maris Grand Resort din Costinești, denumit adesea “perla litoralului românesc”.

Sâmbătă, 20 august, va avea loc o nouă ediție a competiției intrenaționale Miss Fashiontv Black Sea, dar si prezentari de moda ale unor importanti designeri romani si internationali.

Prin intermediul Fashiontv, acest concurs international le ofera tinerelor sansa unei cariere de top-model si prezenta pe cele mai ravnite catwalk-uri ale lumii. Astfel, primele 7 castigatoare ale competitiei vor avea sansa sa participe la concursurile Miss Fashiontv din toata lumea, dupa cum urmeaza: in luna septembrie Miss Fashiontv Turcia si Miss Fashiontv Thailanda, in luna noiembrie Miss Fashiontv Dubai si Miss Fashiontv Singapore, urmand ca finala internationala a concursului sa se desfasoare anul viitor in China.

Duminica, 21 august, incepând cu orele 22:00, pe scena de la Vox Maris din Costinești va avea loc evenimentul Gala Turismului de pe Litoralul Romanesc- Fashiontv Tourism Awards, dar si prezentari de moda ale unor importanti designeri autohtoni si internationali.

In cadrul galei vor fi premiate cele mai apreciate destinații de pe litoral din toate categoriile de servicii: complexuri, hoteluri, restaurante, plaje/ beach bar-uri, cluburi, centre de relaxare și tratament și servicii.

La eveniment vor fi prezenti reprezentanti ai Ministerului Economiei, Comertului Relatiilor cu Mediul de Afaceri, ai Autoritatii Nationale pentru Turism, dar si Europarlamentari din Parlamentul Europei de la Bruxelles.

Evenimentul are drept scop stimularea investitorilor din industria turistică de pe litoralul romanesc, evidențiind si promovând realizările notabile ale acestora.

Evenimentele Fashiontv Summer Festival sunt evenimente de inalta clasa, dedicate modei internationale și excelentei in turism, la care vor participa peste 100 de modele fashiontv si care vor aduce in atentia publicului prezentari de moda ale unor importanti designeri si brand-uri internationale.

Pentru ca surprizele se vor tine lanț acest weekend, Catalin Botezatu, designerul roman cu prezenta internationala pe podiumurile de moda, va aduce in premiera pe scena Fashiontv noua sa colecție in cadrul unui fashion-show care va incanta gusturile pasionatilor de frumos.

Cele mai bune momente din cadrul evenimentului vor fi transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, în 196 de țări, promovând astfel în toată lumea turismul de pe litoralul românesc și evenimentele desfășurate în fiecare vară pe litoral.

Evenimentele Fashiontv Summer Festival 2016 pot fi urmărite live în zilele de 20 și 21 August, incepand cu ora 22:00 pe site-ul oficial Fashiontv Romania : www.fashiontv.com.ro cat si pe www.fashiontv.com .

Fashion Summer Festival 2016 este un proiect organizat de Fashiontv în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism.