Fashiontv a organizat un shooting cu cele mai noi modele Fashiontv Romania pe 12 martie în Princess Club, unul dintre cele mai extravagante cluburi din București, situat în Complexul Regie.

Modelele care au participat la ședința foto au fost selectate în urma celor mai recente castinguri organizate de Fashiontv. Castingurile fac parte din campania de recrutare pe care Fashiontv o derulează periodic atât în București cât și în țară și care are loc sub auspiciile Caravanei Fashiontv.

Anual, din peste 2000 de modele, peste 100 sunt selectate în cadrul Caravanei Fashiontv și participă la evenimentele organizate de fashiontv în destinații exclusiviste din întreaga lume. Peste 1500 de tinere au acces, fără să își neglijeze studiile, la câștiguri substanțiale datorită joburilor în modă și frumusețe accesibile prin intermediul Caravanei Fashiontv.

Sub sloganul „Esti frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă!”, Caravana Fashiontv îndeamnă tinerele care aspiră la o carieră în lumea modei să își urmeze visul. Cu Caravana Fashiontv, te afirmi, câștigi și ai parte de cele mai fascinante călătorii.

Caravana Fashiontv a oferit oportunități unice tinerelor selectate. De la călătorii în destinații exotice precum Dubai, Hong Kong, Bangkok, până la participarea la evenimente exclusiviste din Paris, Londra, Cannes sau Viena.

Noile modele s-au adaptat ușor rolului de fotomodele și au pozat cu dezinvoltură, dovedindu-și aptitudinea pentru o carieră strălucită în modelling.

Urmăriți mai jos fotografiile de la photoshoot.

[custom_gallery id=”10341″]