Actorul american Steven Seagal a filmat la Constanţa pentru pelicula „Contract To Kill”, în regia lui Keoni Waxman, un lungmetraj realizat integral în România.

Filmările pentru „Contract To Kill” s-au desfăşurat în centrul vechi al oraşului Constanţa, dar şi în staţiunea Mamaia. Pelicula „Contract To Kill”, în regia lui Keoni Waxman, din a cărei distribuţie face parte şi actorul Russell Wong, presupune filmări şi la studiourile Castel Film.

Steven Seagal și-a încheiat şederea în România cu un gest umanitar făcut joi la Constanţa. Steven Seagal, alături de Ioana Barbuliceanu, un copil talentat din Constanţa, dar și cele mai noi modele selectate prin intermediul Caravanei Fashiontv, și-a continuat acţiunile filantropice la magazinul Brick din Constanţa, unde, printr-un gest umanitar, a acordat sprijin unei familii nevoiaşe pentru reconstrucţia casei ce a fost arsă într-un incendiu, și a acordat sprijin unor copii orfani. Alături de actorul Steven Seagal au fost și cele mai noi modele Fashiontv România, recrutate în urma celor mai recente castinguri organizate de noi. Ele au participat la acțiunea umanitară organizată de Steven Seagal împreună cu conducerea companiei Brick Constanța, ajutând la decernarea ajutoarelor umanitare și înveselind mulțimea prezentă la eveniment.

Steven Seagal a filmat în România de mai multe ori, pe parcursul ultimilor ani. Astfel, acesta a filmat în România pentru peliculele „Born to Raise Hell”, de Lauro Chartrand, „Against the Dark”, de Richard Crudo, „Attack Force” şi „Shadow Man”, regizate de Richard Keusch, dar şi pentru „The Mercenary: Absolution”, regizat de Keoni Waxman.

Steven Seagal este un cunoscut militant pentru protecţia mediului, un activist pentru drepturile animalelor şi un susţinător al mişcării pentru independenţa Tibetului.

Steven Seagal este şi un cunoscut militant pentru protecţia mediului, activist pentru drepturile animalelor şi s-a implicat de mai multe ori în ajutorarea persoanelor aflate în suferinţă.

[custom_gallery id=”10164″ layout=”sliced”]