premiera berlin film festival

Fashiontv a lansat pe 12 februarie la Berlin ultima producție marca F Films, pelicula Exodus to Shanghai.

La vizionare au participat personalități din lumea cinematografiei și a modei, alături de actorii principali ai filmului și de președintele Fashiontv Michel Adam. Nu au lipsit nici frumoasele modele Fashiontv, care au strălucit în lumina reflectoarelor și pe covorul roșu.

Vizionarea filmului a avut loc pe 12 februarie începând cu ora 19, la Deutche Film und Femsehakademie Berlin, Postdamer Strasse. Toate screeningurile au avut loc la celebra sală de cinema DFF Cinema Potsdamer, amplasat în complexul Sony Center. A doua seară – seara taiwaneză – a avut loc la hotelul Moevenpick din Berlin, în prezența ambasadoarei Taipei la Berlin, Hwa-Yue Chen, precum și a altor personalități din domeniul cultural, social și politic. La evenimente au fost prezenți și protagoniștii filmului Alexandre Nguyen, Markus von Lingen, precum și frumoasa actriță Yaara Benbenishty.

Anthony Hickox, regizorul de naționalitate britanică, dar stabilit în prezent în Los Angeles unde dezvoltă diferite proiecte cinematografice, a luat și el parte la toate evenimentele desfășurate la Berlin alături de echipa sa. Un regizor cu un stil vizual unic, Anthony Hickox folosește deseori tehnica personală a focusului dublu, o amprentă personală stilistică. Cu un background solid în domeniul cinematografiei, Anthony Hickox vine dintr-o familie de profesioniști ai filmului: tatăl său este celebrul regizor Douglas Hickox, iar mama sa Anne Coates este cea care a semnat montajul notoriului film 50 Shades of Grey. Din distribuția filmului fac parte și actorii români Maia Morgenstern, Ana Maria Pop și Mădălina Anea.

Filmul Exodus to Shanghai a fost filmată în România, de către Castel Films Studio, întreaga producție bucurându-se de sprijinul Camerei de Comerț Bilaterală România – China, prin reprezentantul său, domnul Wang Yan. Mai mult decât atât, Exodus to Shanghai are sprijinul Ambasadei Chinei și a Administrației Naționale de Cinematografie din China de a fi distribuit pe piața cinematografică din China. Fashiontv Romania a fost producătorul filmului pe toată perioada filmărilor din România.

Premiera a fost sărbătorită seara printr-un afterparty susținut de către Fashiontv în The pearl Club Berlin, unde echipa ce a luat parte la crearea filmului împreună cu modelele Fashiontv au celebrat această zi importantă.

[custom_gallery id=”10014″ layout=”sliced”]