Luxury Day: Fashiontv aduce la Mamaia creatiile celebrelor case de moda Prada, Saint Laurent si Dsquared

dolce_gabbana_fashiontv prada_fashiontv

Creatii vestimentare ale celebrelor branduri internationale Prada, Saint Laurent, Dsquared, Etro si Moncler vor fi prezentate turistilor din statiunea Mamaia in cadrul evenimentului Luxury Day.

Luxury Day este un eveniment realizat de Fashiontv in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii, vineri, 22 august, incepand cu ora 21, in Piata Casino din Mamaia, cu scopul de a promova frumoasa statiune de pe litoralul romanesc ca o destinatie de vacanta aliniata la standardele internationale ale turismului de lux.

Spectacolul se va desfasura sub egida campaniei Mamaia Style, un proiect pe care Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii l-a lansat in anul 2014 si va atrage atentia asupra ofertelor high-class disponibile in Mamaia, de la hoteluri, servicii, pana la evenimente la cel mai inalt nivel, destinate unui segment de public interesat de turismul de lux.

Luxury Day include prezentari de moda ale brandurilor Prada, Saint Laurent, Dsquared, Etro, Moncler, disponibile in Romania prin Mengotti, si o prezentare Ego Men’s Fashion Concept. De asemenea, vor fi prezentate si noile modele de autoturisme de lux marca Mercedes-Benz, Jaguar si Range-Rover, in Romania prin Tiriac Auto.

luxury day fashiontv1