Michel Adam – prezența surpriză la Fashiontv Summer Festival 2017


Fashiontv Summer Festival, eveniment de înaltă clasă dedicat modei românești precum și modei internaționale, a avut loc în weekendul 18 – 20 august la Phoenicia Royal Mamaia, în prezența celui mai important promotor al modei, președintele și fondatorul Fashiontv, Michel Adam.

 

Fashiontv Summer Festival 2017 – cel mai important festival de modă a promovat astfel din nou România, turismul românesc și frumusețile locale în peste 193 de țări prin intermediul televiziunii Fashiontv International. Toate evenimentele din cadrul Fashiontv Summer Festival s-au bucurat de prezența președintelui și fondatorului Fashiontv, Michel Adam, dar și de prezența a personalități marcante din domeniul modei și frumuseții. Astfel, Michel Adam, împreună cu personalități internaționale din media și fashion au luat parte la evenimentele din suita Fashiontv Summer Festival de pe malul Mării Negre.

În cadrul Fashiontv Summer Festival a avut loc International Fashion Weekend, eveniment ce a adus pe scena din Mamaia prezentări de modă ale unor importanți designeri români și internaționali, dar și competiția internațională de frumusețe Miss Fashiontv Black Sea, cel mai râvnit premiu de frumusețe al anului aflat anul acesta la a șaptea ediție.

 

 Împreună cu Michel Adam a venit și Ania J, cunoscută internațional drept vocea Fashiontv, cântăreață, MC și gazda a nenumărate show-uri de modă internaționale. Aceasta a fost coprezentatoarea evenimentelor și a încântat publicul cu câteva dintre cele mai cunoscute melodii ale sale.