Modelele Fashiontv au sarbatorit Noul An in extravagantul Abu Dhabi!


Cele mai noi modele recrutate de scouterii Fashiontv au participat la evenimentele organizate de Fashiontv in aceasta iarna si au avut ocazia sa calatoreasca, cu ocazia sarbatoririi Noului An, intr-una una dintre cele mai exclusiviste destinatii turistice din lume – Abu Dhabi.

Este vorba de Andreea Mateescu – Miss Fashiontv Turism Romania, Bianca Dumitrescu – Miss Litoral 2016, Crina Radu, Apetri Andreea si Alexandra Andrioaia. Vacanta in Abu Dhabi le-a oferit modelelor oportunitatea de a se bucura de soare, caldura si petreceri la piscina.
Modelele Fashiontv au avut parte de o vacanta de neuitat in exoticul Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Acestea au petrecut noaptea dintre ani in stilul Fashiontv in cadrul unui Fashiontv Party gazduit de o locatie selecta din Abu Dhabi – Khalifa City, zona rezidentiala de lux Abu Dhabi.
Modelele Fashiontv au vizitat Dubai-ul, au facut shopping in Mall Dubai, au fost fost incantate de Dancing Fountains din Dubai Mall. Poate cea mai captivanta parte a vacantei a fost vizitarea parcului de distractie Ferrari World Abu Dhabi. Aici cele cinci frumoase fete nu au ratat cele mai importante atractii, precum Flying Aces – rollercoaster-ul care are cea mai inalta bucla din lume, simulatorul multi-senzorial Viaggio in Italia ce recreaza experienta unui zbor spectacular deasupra peisajelor Italiei, inspirat de legendarul cursa deschisa de anduranta Mille Miglia sau Formula Rossa – cel mai rapid rollercoaster cu viteza mai mare decat a unei masini de formula 1, cu o viteza de propulsare de 240 km in mai putin de 5 secunde.
Frumoasele modele au mai luat parte si la spectacolul RED Show, o capodopera ce inglobeaza coregrafia, acrobatia, bicicletele BMX si instalatii compuse din roti uriase. Tot ele si-au testat abilitatile competitive in cadrul Karting Academy, pista construita dupa iconica pista a circuitului Yas Marina, castigatoarea cursei fiind Bianca Dumitrescu – Miss Litoral 2016.
Calatorii, distractie, colaborari cu nume mari din domeniu si experienta profesionala atat de utila pe viitor! Ce iti poti dori mai mult?
Alatura-te brandului nostru profesionist, de renume international si implineste-ti visele!

Fashiontv nu percepe taxe de inscriere sau taxe pentru sedintele foto, iar deplasarile sunt gratuite, toate facilitatile fiind asigurate.