FashionTV_at_Cannes_Film_Festival_VIC_29-04-2014_2624_001
Luna mai este una plină de strălucire și acțiune, marcând intrarea oficială în sezonul marilor evenimente prin două dintre cele mai importante puncte de reper din lumea cinematografiei și vitezei – Cannes Film Festival și Monte Carlo Formula 1 Grand Prix.

Festivalul de Film de la Cannes este cel mai prestigios și mediatizat festival de film de peste 60 de ani. Pentru că Fashiontv este prezent la cele mai importante și strălucitoare evenimente din întreaga lume, echipa Fashiontv se va afla și anul acesta pe covorul roșu alături de cele mai cunoscute celebrități, staruri de film, VIP-uri și personalități din lumea cinematografiei.

Festivalul de film de anul acesta va avea loc între 11 și 22 mai în orașul care, pentru aproape două săptămâni, va deveni capitala cinematografiei europene. Președintele festivalului de anul acesta va fi regizorul și producătorul de origine australiană George Miller.

Fashiontv va acoperi toate evenimentele și activitățile majore ce vor avea loc pe parcursul festivalului, organizând evenimente conexe proprii precum concursuri de miss, cocktailuri, prezentări de modă sau de produs, Fashion Parties etc, în imediata vecinătate a covorului roșu și a VIP-urilor din lumea cinematografiei.

Tot în luna mai are loc un alt eveniment de amploare ce va reuni personalități și celebrități din întreaga lume, dar mai ales pasionați ai vitezei – Monte Carlo Grand Prix 2016. Nu există cursă sau circuit din calendarul Formulei 1 care să egaleze excelența, strălucirea și provocarea pe care le propune Monte Carlo Grand Prix. Fashiontv va fi prezent la cursa cea mai importantă a circuitulelor de Formula 1 și va transmite live cele mai importante și intense momente. Modelele Fashiontv vor lua parte la evenimente conexe, precum prezentări de modă, prezentări de produs sau faimoasele petreceri F Party.

Cele mai noi modele selectate prin castingurile organizate de Fashiontv vor avea astfel ocazia să defileze pe podium în faţa juriului format din personalităţi din lumea filmului şi a modei purtând rochii ale unor designeri de top.

Ne vedem pe covorul roșu!

IMG_1874