Premiantele concursurilor de Miss Fashiontv călătoresc la Abu Dhabi Grand Prix Formula 1


Echipa Fashiontv Romania va fi prezentă și anul acesta la cel mai mare eveniment dedicat vitezei – competiția de Grand Prix Formula 1 ce va avea loc în incredibilul Abu Dhabi în perioada 26 – 29 noiembrie.

Extravaganța acestui eveniment precum și setup-ul insolit și facilitățile luxuriante specifice capitalei Emiratelor Unite vor atrage în incredibilul Abu Dhabi personalități din întreaga lume. Astfel, frumoasele modele Fashiontv România câștigătoare ale concursurilor de miss organizate de Fashiontv vor lua partice la evenimente unice, precum prezentări de modă, F Party-uri în locatii spectaculoase, pe yachturi de lux sau cluburi de top, sau la concertele senzaționale ce vor avea loc după încheierea cursei. Acestea vor prezenta publicului emirat colecția Couture by Cătălin Botezatu, Colecția Sine By Seila, cât și deja celebra colecție Fashiontv by Cătălin Botezatu.

Protagonistele evenimentelor din Abu Dhabi vor fi frumoasele câștigătoare ale celor mai recente concursuri de frumusețe organizate de Fashiontv Romania.

Astfel, vor fi prezente:

  • Andreea Mateescu- Miss Fashiontv Romania 2017 
  • Tofan Catalina – Miss Fashiontv Turism
  • Chelu Maria – Miss Fashiontv Photogenic
  • Biana Dumitrescu- Miss Litoral 2016
  • Dutca Irina- Miss Fashiontv Star
  • Victoria Cordooneanu- Miss Fashiontv Moldova

Călătorii, distracție, colaborări cu nume mari din domeniu si experienta profesionala atat de utila pe viitor! Ce iti poti dori mai mult? Alatura-te brandului nostru profesionist, de renume international si implineste-ti visele! Fashiontv nu percepe taxe de inscriere sau taxe pentru sedintele foto iar deplasarile sunt gratuite, toate facilitatile fiind asigurate.

Participa si tu la castingurile Fashiontv din tara sau fa-ti un cont gratuit pe www.fashionpeople.ro! Fashiontv crede in frumusetea si inteligenta tinerelor din Romania! E randul tau sa crezi in tine!

Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa!