Fashiontv Romania, alături de Atmoshphere Fashion și Princess Club, a găzduit concursul de frumusețe Miss Universitas, eveniment dedicat studentelor din București.

La eveniment au luat parte cele mai frumase și interesante tinere selectate din cadrul tuturor universităților bucureștene. Alături de ele, la spectacol au fost prezente personalități din spațiul monden românesc. Juriul a fost și acesta unul select, la procesul de jurizare luând parte specialiști din domeniul media, beauty, fashion sau televiziune, precum Violeta Pană de la Atmosphere Fashion, Cristian Sârbu – avocet, Marcel Toader – cunoscut publicului de la celebra emisiune Ferma Vedetelor, Mircea N. Stoian, Oana Marica de la Oana Marica Beauty Salon, Stefania Ben Hassine de la Kasem Aesthetic, Andreea Damian și Anamaria Lipan de la clinica dentară Da Dent și Andreea Văsi de la Hollywood Beauty Academy.

Deși juriul a fost unul exigent, la sfârșitul serii toate  concurentele au fost desemnate câștigătoare, primind câte un titlu de miss precum și premii fashion.

[custom_gallery id=”10975″ layout=”portrait”]