Catalin Botezatu deschide Romanian Fashion Weekend pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014 cu o colectie in premiera

54795__dsc0449

Spectacolele marca FashionTV din acest weekend vor include concursul Miss Litoral 2014 si prezentari de moda ale celor mai importanti designeri romani

Fashion Summer Festival Mamaia 2014, festivalul care se desfasoara pe toata perioada verii pe litoralul romanesc, continua in acest weekend cu evenimente de exceptie. Mamaia devine astfel singura statiune din Europa care ofera turistilor spectacole gratuite in intregul sezon estival.

Dupa succesul pe care l-a avut la public editia de deschidere a Carnavalului Mamaia din 5 iulie, cand 25.000 de spectatori au asistat la spectacolul de pe scena FashionTV din Piateta Cazino din Mamaia. Dupa un weekend dedicat tinerilor designeri  ai facultatilor de moda din Timisoara si Cluj-Napoca, care au facut primii pasi spre o cariera de succes la invitatia FashionTV, atragand din nou mii de spectatori, Fashion Summer Festival 2014 invita in acest weekend turistii la cel mai asteptat concurs de frumusete al verii, Miss Litoral 2014, dar si la prezentari de moda ale celor mai importanti designeri din Romania.

In deschiderea show-ului de vineri, designerul Catalin Botezatu aduce in exclusivitate pe scena FashionTV din Mamaia cea mai noua colectie a sa, cu o tematica speciala. Invitat special al prezentarii celebrului designer va fi primarul Constantei, Radu Mazare, acesta fiind renumit pentru implicarea deosebita si participarea la promovarea turismului din statiunea Mamaia.

Miss Litoral 2014 isi va desemna marea castigatoare vineri si sambata, 25 si 26 iulie, pe scena FashionTV, dupa ce a inclus si o etapa de selectie online, prin intermediul site-ului Fpeople.ro.

Va fi un nou spectacol unic marca FashionTV, oferit turistilor de pe litoral pe cea mai mare scena de moda din Europa, construita la standarde internationale. Pe toata durata verii, cei mai importanti designeri vestimentari din Romania si din strainatate vor fi prezenti, alaturi de modelele FashionTV, la Fashion Summer Festival Mamaia.

Proiectul Fashion Summer Festival 2014 este realizat de FashionTV Romania in colaborare cu Primaria Municipiului Constanta si sustinut de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii.

Partener al evenimentului: Jaguar prin Tiriac Auto, care sprijina turismul romanesc.