Una dintre cele mai importante provocări pentru noi este aceea de a descoperi tinere fete ce au acel mix unic de trăsături care le pot propulsa pe cele mai importante podiumuri de modă.

De aceea Fashiontv este mereu în căutare de noi talente, tinere ce pot deveni următoarele top modele Fashiontv. Pentru că Fashiontv continuă munca de recrutare, în urma castingurilor organizate la sfîrșitul acestui an am selectat 23 de tinere ce au potențial să consturiască o carieră în modelling. Alături de specialiști din domeniul modei și styling-ului, am organizat pentru acestea un prim shooting profesionist care să le scoată în evidență apetența pentru modelling.

Tinerele modele au avut oportunitatea de a se desfășura în fața fotografilor profesioniști, într-un decor de excepție – Centrul Cultural Casa Artelor, alături de make-up artiști de la Cotimanis Show Professional Make-up School și hair stiliști de la Vagabond Studio.

Ținutele fetelor au venit din partea Atmosphere și Cătălin Botezatu, colaboratori de încredere ai Fashiontv și susținători ai muncii noastre de a crea un mediu cât mai elitist și profesionist, astfel încât frumusețea și trăsăturile deosebite ale tinerelor recrutate să iasă cel mai bine în evidență.

Fetele au dovedit dezinvoltură și lejeritate în fața camerelor de fotografiat, iar rezultatele zilei de miercuri le puteți urmări mai jos. Acest shooting este primul dintr-o serie amplă de traininguri și pregătiri pe care Fashiontv le organizează în mod gratuit pentru tinerele modele.

 

[custom_gallery id=”9700″ layout=”portrait”]