slider fsf2015 ftv

Ultimul eveniment din cadrul Fashion Summer Festival 2015, Baby Fashion Weekend va avea loc în cel mai important loc al modei de pe litoralul românesc, Piața Cazino Mamaia, în perioada 28 – 30 august. Un weekend întreg dedicat celor mici, cu prezentări de modă la care participa copii cu vârste intre 3 si 14 ani.  

Baby Fashion Weekend încheie seria spectacolelor la Fashion Summer Festival Mamaia 2015. Ultimul eveniment din seria spectacolelor oferite de către organizatorii Fashion Summer Festival Mamaia 2015, aduce pe scena din Piaţa Casino surprize dedicate părinților și copiilor, aceștia din urmă fiind protagoniştii evenimentelor din acest weekend.

Pe parcursul a 3 zile de neuitat, vom avea parte de modă şi distracţie, cele mai noi tendințe în materie de haine și accesorii pentru copii, momente artistice şi multe alte surprize dedicate celor mici.

Vom avea parte de prezentări de modă surpriză ce vin de la branduri de îmbrăcăminte, accesorii și jucării prezente pe piața de modă din România. Prezentările vor fi completate de competiția Mini Miss și Mini Mister Litoral, la care vor participa toți copiii prezenți pe litoralul Mamaia din weekendul acesta. Baietei si fetite vor deveni la finalul concursului demni reprezentanti ai statiunilor de pe litoralul romanesc. Turistii se vor bucura zilnic de cate un recital de muzica sustinut de un artist sau trupa de renume și vor exista momente artistice surpriză.

Întreg evenimentul va fi transmis live pe site-urile noastre www.fashiontv.com.ro și www.fpeople.ro.

Fashiontv este canalul tv de fashion numarul 1 in lume, prezent in 193 de tari pe 5 continente, difuzat in cca 450 de milioane de gospodarii si peste 7 milioane de locatii publice.

Fashion Summer Festival Mamaia 2015 este un proiect organizat de Tourism Promotion Events și Primăria Municipiului Constanța și sustinut de Fashiontv.  Parteneri ai evenimentelor: Mercedes si Jaguar prin Tiriac Auto, Pepsi, RCS-RDS si Radio Sky.

Fashiontv prezinta si promoveaza la nivel international colectiile celor mai cunoscuti designeri, cele mai importante evenimente si cele mai fashion locatii de pe mapamond.