La Romanian Fashiontv Weekend Cătălin Botezatu a făcut ravagii! Președintele celei mai importante agenții de modele din lume l-a invitat la Milano Fashion Week și Miami Fashion Week!

Iubitorii de fashion și turiștii de pe litoralul Mării Negre au avut parte de showuri de modă spectaculoase din partea celui mai important designer din România, Cătălin Botezatu, la Romanian Fashiontv Weekend și Miss Litoral, evenimente ce au avut loc weekendul acesta la Mamaia.

Timp de două zile, Fashiontv Romania a dus mai departe seria evenimentelor Fashiontv Summer Festival 2018, cu două evenimente de excepție, celebrând moda, frumusețea și distracția, toate într-un concept unic marca Fashiontv. Evenimentele au avut loc în prezența președintelui celei mai prestigioase agenții de modelling din lume, Women Management – Dejan Markovic, care a fost și desemnat președintele juriului concursului de frumusețe Miss Litoral.

La Scoica Ballroom din Mamaia a fost gazda îndrăgitului designer român Cătălin Botezatu, care a venit cu două colecții spectaculoase, dedicate atât femeilor cât și bărbaților. Imaginația și creativitatea designerului român au făcut senzație, impresionându-l într-atât pe Dejan Markovic – președintele Women Management, încât acesta l-a invitat pe Cătălin Botezatu să participe cu colecțiile sale la edițiile următoare ale celebrelor săptămâni ale modei din Milano și Miami – Milano Fashion Week și Miami Fashion Week.

La eveniment au participat peste 100 din cele mai frumoase modele din țară. Câștigătoarele titlurilor de frumusețe din cadrul concursului Miss Litoral vor călători astfel alături de Cătălin Botezatu și colecțiile sale la săptămânile modei din Milano și Miami pentru  a onora invitația lansată de Dejan Markovic.

Câștigătoarea celui mai râvnit titlu al serii –  cel de Miss Litoral – este Diana Croitor, o frumoasă tânără din Republica Moldova care va reprezenta România la concursul internațional Miss Fashiontv Black Sea, cât și la concursul Miss Fashiontv din China, dar va avea și oportunitatea de a participa la evenimentele organizate de Fashiontv în Singapore, Bali, Dubai și Hong Kong.

Romanian Fashion Weekend și Miss Litoral fac parte din proiectul Fashiontv Summer Festival, proiect care se derulează anual în Mamaia începand din 2002. Evenimentele din cadrul proiectului adună anual mii de turiști, iar succesul răsunător al Fashiontv Summer Festival a facut înconjurul lumii prin intermediul campaniilor de promovare a frumuseții și a turismului derulate de Fashiontv. Concursul de frumusețe Miss Litoral oferă tinerelor concurente posibilitatea de a fi promovate în lumea modelingului, televiziunii și a showbizului intern și internațional, dar și de a călători în cele mai exclusiviste locații de pe mapamond precum Milano, Paris, Dubai, Singapore, Hong-Kong etc.

Cele mai bune momente din cadrul evenimentelor sunt transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, în 193 de țări, promovând astfel în toată lumea stațiunea Mamaia, turismul românesc și evenimentele desfășurate pe litoral.

By |2019-06-28T11:33:21+02:00martie 4th, 2019|noutati|0 Comments