MISS UNIVERSITAS 2016

MISS UNIVERSITAS BY FASHIONTV A AVUT LOC JOI, 9 IUNIE, ÎN BINECUNOSCUTUL CLUB PRINCESS DIN CAPITALĂ. MISS UNIVERSITAS ÎȘI DOREȘTE SĂ DEVINĂ CEL MAI IMPORTANT CONCURS DEDICAT ÎN TOTALITATE MEDIULUI STUNDENȚESC.

Miss Fashiontv promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din România, în cadrul unui eveniment de înaltă clasă realizat la un nivel spectaculos și strălucitor. Participantele au avut ocazia să strălucească pe podium, în ținute vestimentare spectaculoase, frumusețea lor fiind pusă în evidență de o echipă de profesioniști, de la make-up artiști, hair stiliști, designeri, stiliști vestimentari, până la fotografi și cameramani.

Cei prezenți la eveniment au avut parte de momente de înaltă clasă, precum prezentări de modă, probe de frumusețe, momente artistice și multe surprize. Dar cea mai mare supriză a fost momentul premierii, când toate cele 21 de concurente au fost desemnate câștigătoare, plecând fiecare acasă cu câte un titlu de Miss și cu premii spectaculoase – servicii de înfrumusețare în sanloane de top și în clinici estetice, cursuri de specialitate în companii românești de top, produse profesioniste de machiaj, ținute vestimentare, costume de baie sau accesorii din partea Atmoshpere Fashion și Fashiontv. De asemenea, toate concurentele vor fi invitate să participe la Fashion Summer Festival – eveniment de amploare organizat de Fashiontv Romania în stațiunea Mamaia, unde vor participa la evenimente fashion de mare clasă și își vor putea petrece vacanța în cea mai luxoasă stațiune de pe litoralul românesc.

Câștigătoarele serii au fost:

PREMIUL SPECIAL: NR. 12 ISABELA DANEF
MISS FOTOGENIC UNIVERSITAS. NR. 7 DARIA PREDA
MISS TELEGENIC UNIVERSITAS: NR. 8 BEATRICE ANDRONIC
MISS CATWALK UNIVERSITAS: NR. 3 DANIELA FRUNZE
MISS STAR UNIVERSITAS: NR. 9 DIANA PARASCHIV
MISS BOBOC UNIVERSITAS: NR. 19 MARIA ALEXANDRA CHELU
MISS MASTER UNIVERSITAS: NR. 11 GABRIELA CĂLIN
MISS POPULARITATE UNIVERSITAS: NR. 21 BIANCA DUMITRESCU
MISS ATMOSHPERE UNIVERSITAS: NR. 6 ROXANA BURAGĂ
MISS PERFORMANCE UNIVERSITAS: NR. 20 ANDREEA MUNTEANU
MISS UNIVERSITAS: NR. 1 MONA SOCOL

Le felicităm pe toate concurentele și le dorim să participe la cât mai multe evenimente de top marca Fashiontv!