Project Description

VOTEAZA SI CASTIGA unul dintre cele 3 sejururi la Mamaia oferite de Asociata de Promovare si Dezvoltare a Turismului Litoral Delta Dunarii.

Anul acesta fashiontv ofera publicului larg posibilitatea de a vota locatiile nominalizate la Gala Turismului  prin aplicatia special creata pe pagina noastra de facebook.

Inscrierea in concurs prin intermediul aplicatiei “Voteaza si Castiga – Gala Turismului ” se realizeaza prin urmarea pasilor din aplicatie:

1. Accesarea tab-ului de aplicatie din pagina de facebook
2. Actiunea de vot a uneia dintre locatiile nominalizate la Gala Turismului  prin accesarea butonului “Voteaza” din dreptul locatiei nominalizate preferate.
3. Completarea campurilor obligatorii din pasul 3 (dupa actiunea de votare)*pasul trei este detaliat in sectiunea “Inregistrare valida”
4. Recomandarea catre prietenii de pe Facebook a locatiei pe care utilizatorul a votat-o.

Inregistrare valida: Datele de inregistrare valida in aplicatia “Voteaza si Castiga – Gala Turismului” sunt:

1. Nume si Prenume
2. Adresa de e-mail
3. Propune o alta locatie (Propune o alta locatie care merita sa fie premiata in cadrul Galei Turismului)
4. Parerea ta despre turism (Spune-ne parerea ta despre turismul romanesc)
5. Actiunea de “Like” a paginii de Facebook fashiontv Romania ( se realizeaza in pasul II al aplicatiei, dupa votarea efectiva a uneia dintre locatiile nominalizate la Gala Turimsului.

Actiunea de vot se poate realiza o singura data, pe toata durata concurusului si pentru o singura locatie dintre cele nominalizate.

Castigatorii celor trei sejururi in statiunea Mamaia vor fi stabiliti prin tragere la sorti prin instrumentul online prezent la adresa www.random.org. Procesul de tragere la sorti va fi realizat in data de 16.03.2015.

Gala Turismului Romanesc 2015 este organizata de fashiontv Romania in parteneriat cu Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania cu sprijinul Ministerul Economiei, Comertului si Turismului.

Premiile concursului sunt oferite de Asociata de Promovare si Dezvoltare a Turismului – Litoral Delta Dunarii.