Project Description

xenia-gavrilov-2xenia-gavrilov-fashiontv-model-14xenia-gavrilov-fashiontv-model-30

Fashiontv Romania este agentia de modele care ofera tinerelor din Romania si din Moldova oportunitatea de a pasi pe cele mai importante catwalkuri din lume.

Vara aceasta, in cadrul concursului international Black Sea Model Awards, s-au inscris zeci de frumoase modele, provenind de pe ambele maluri ale Prutului. Manechinele selectate au defilat pe cea mai mare scena de moda din Europa in costume de baie si in rochii de seara, apartinand unor renumiti desingeri internationali.

Castigatoarea marelui premiu este Xenia Gavrilov. Tanara in varsta de 18 ani este din Republica Moldova si titlul de Black Sea Model ii ofera ocazia de a lua parte la cele mai exclusiviste evenimente marca Fashiontv, atat la nivel national, cat si international. Xenia Gavrilov este a doua castigatoare basarabeanca a acestui premiu, dupa Malvina Chiriac, care are titlul de Black Sea Model 2012.

Tanara a declarat ca planurile ei de viitor nu se desprind de modeling . „Fashiontv Romania mi-a oferit sansa vietii mele. Am de gand sa profit de ea din plin, intrucat nu ma vad nicaieri altundeva decat in lumea modei”

Frumoasa castigatoare a fost selectata in cadrul Caravanei Fashiontv in Republica Moldova. „Mereu mi-am dorit sa devin model, insa in Moldova domeniul este inca in curs de dezvoltare, iar agentiile de modeling internationale abia incep sa isi faca aparitia. La Fashiontv Romania am avut parte de cea mai frumoasa vara. Am devenit mai puternica si mai sigura pe mine. Am invatat sa defilez si am cunoscut persoane de la care am avut mereu ceva nou de invatat. A fost si greu si obositor, dar ramane cea mai frumoasa experienta din viata mea. Si e doar inceputul!”, a declarat Xenia.

img_0043 img_0091 img_0227