Project Description

Conceptul inedit, arhitectura spatiului si faptul ca gazduieste unicul Shisheido Spa din Europa de Est fac din Stejarii Country Club o atractie unica in zona capitalei

Stejarii Country Club este primul country club din Romania. Un proiect indraznet, inovativ pentru piata autohtona, rezultat al colaborarii cu renumite companii de consultanta in arhitectura si proiectare, construit in Padurea Baneasa, departe de atmosfera zgomotoasa si aglomerata a orasului. Clubul imbina perfect activitatile sportive, de fitness si de relaxare, cu cele de networking social si de afaceri.

exterior-iarna (3)
Din decembrie anul trecut, data la care clubul a fost deschis, un numar mare de bucuresteni si turisti din alte orase ale tarii si din strainatate i-au calcat pragul, fie pentru a beneficia impreuna cu toata familia de facilitatile sportive si de relaxare oferite, fie pentru a participa la evenimentele organizate aici.

vitality-pool-spa (2)Clubul gazduieste unicul Shiseido Spa din Europa de Est. Acesta este singurul spa international din tara, cu certificare Europe Spa, fapt ce garanteaza calitatea terapiilor, eleganta spatiului, dar si siguranta si confortul clientilor. Shiseido Spa este rezultatul a 140 de ani de inovatie in domeniul sanatatii si al frumusetii, o alianta intre traditia si filosofia estica si tehnologia specifica vestului, oferind celor care ii calca pragul o experienta unica de relaxare, stare de bine si regasire de sine.

Oaza de relaxare la care visati de atata timp este deja aici si va asteapta. O gasiti la Stejarii Country Club!

parter-et-1

[custom_gallery id=”8212″ layout=”sliced”]