Carnaval – editie speciala 30 august

 

Impresionant spectacol de final al Carnavalului Mamaia 2014!

 

Primarul Radu Mazare in rolul impunatorului Ramses al II-lea si invitatii sai surpriza au facut deliciul publicului prezent in  Piata Cazino din Mamaia, ultima editie din acest sezon a Carnavalului Mamaia oferind o reprezentatie memorabila a unui proiect ajuns emblema a litoralului romanesc.

IMG_3752 IMG_3817

IMG_3833 IMG_3881
Fascinantele animale, aduse in scena de dresorii profesionisti ai Circului Americano Vargas, au uimit publicul, facand cu atat mai reala actiunea de pe scena, din care nu au lipsit personaje de legenda precum zeitati, regi, luptatori din armata egipteana sau irezistibilele neveste ale faraonului Ramses.

carnaval_ramses (4) carnaval_ramses (6)

Protagonistul spectacolului, primarul Radu Mazare, a intrat foarte bine in rolul faraonului Ramses al II-lea. De la aparitia faraonului Ramses pe spectaculosul car alegoric, in forma unui sfinx imens, pana la costume, machiaj, decor, scenariu si efectele speciale, show-ul oferit a fost impecabil.

carnaval_ramses (8)

 

Spectacolul a beneficiat de participarea vedetei de televiziune Cabral, care a interpretat rolul Marelui Preot al Egiptului Antic.

carnaval_ramses (9) carnaval_ramses (10)

Invitati speciali au fost si doi maestri in lupte corp la corp:  Francesco Filho, campion mondial de K1, care a interpretat rolul lui Bak – generalul carelor faraonului, si presedintele Federatiei Nationale de Karate, Dorel Bulearca. Scena a impresionat prin demonstratii de lupte, dar si momente de dans, invitati surpriza si momente de magie create de iluzionistul de talie mondiala Cezar Balasoiu.