Carnaval Mamaia – editia 5 iulie

Carnavalul Mamaia 2014 a transformat in deschidere centrul statiunii in fascinanta Grecie Antica printr-o exploziva desfasurare de lupte cu gladiatori

Carnaval 5 iulie

Sambata, 5 iulie, in fata unui numar record de turisti, primarul Constantei Radu Mazare a devenit celebrul imparat roman Cezar. Alaturi de el, pe impunatoarea scena FashionTv din Piata Cazino a urcat in rolul Cleopatrei, starul Mihaela Radulescu. Exceptionalul cuplu a trezit in memoria turistilor emotiile din scena inedita in care Cleopatra ii este adusa lui Cezar.

Magia serii nu s-a oprit aici; multimea a ramas uimita in fata spectaculoaselor momente de lupte cu gladiatori, zei antici, muzicieni, circari, incendiare acrobatii cu flacari si dansuri orientale. Peste 100 de actori si profesionisti, alaturi de carele alegorice tematice au facut deliciul publicului in cadrul unei defilari fabuloase.

Carele alegorice participante in cadrul deschiderii Carnavalului Mamaia 2014 au fost: carul Primariei Constanta si ale cluburilor Crema, Ego, Luv, Princess, Coyote Ugly, Tan Tan, Bellagio, Fratelli, Le Gaga.

Carnavalul Mamaia 2014 face parte din Fashion Summer Festival Mamaia 2014, un proiect organizat de FashionTV Romania si Primaria Municipiului Constanta.

Mai multe imagini din cadrul Carnavalului puteti vedea aici.