Alături de importanți designeri și branduri internaționale, Fashiontv Summer Festival a adus anul acesta pe scena din Mamaia brandul Rohboutique, o afacere de familie cu peste 50 de ani de experiență în industria modei și distribuției internationale.

Filosofia Rohboutique este să creeze stiluri conteporane, cu influențe din fabuloasele colectii internaționale. RohBoutique imbină stilul cu silueta, fiind croite pentru orice femeie, oferind un look sexy, fresh și deosebit.

Materialele folosite pentru creațiile Roh Boutique sunt atent selecționate din piața locală și internațională și oferă mult dorita unicitate a îmbrăcăminții. Colecțiile Roh Boutique vizează persoanele care își doresc să aibă un look distinct și contemporan.

Chiar dacă colectiile Roh Boutique sunt influențate de trend-urile internaționale, selecțiile sunt întotdeauna unice, precum clientul Roh Boutique.

Pentru a fi la curent cu noutățile Roh Boutique, vă invităm să îi urmăriți pe pagina lor de Facebook aici sau pe Instagram aici.