Fashiontv Models

Sub sloganul Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă, Fashiontv contribuie an de an la dezvoltarea modellingului în România.

Fashiontv Romania se implică activ în etapele de scouting, educare și promovare gratuită a tinerelor talente, atât la nivel național, cât și internațional. Prin intermediul Caravanei Fashiontv, cea mai importantă campanie de recrutare de tinere talente derulată anual pe întreg teritoriul României, Fashiontv Romania oferă posibilitatea modelor debutante, modelelor profesioniste, dar și acelora care își doresc joburi flexibile și câștiguri suplimentare importante, să se familiarizeze cu industria modei, să călătorească în destinații exotice, să paricipe la prezentări spectaculoase de modă și să lucreze direct cu profesioniștii din lumea modei: agenții, designeri, stiliști, make-up artiști, fotografi.

Mii de tinere românce descoperite de Fashiontv au călătorit gratuit în toate colțurile lumii, participând la evenimente organizate de Fashiontv. Modelele Fashiontv Romania au fost protagonistele poveștilor de succes marca Fashiontv, urcând pe podiumuri pentru creatori celebri  și și-au construit portofolii profesioniste, cu ședințe foto inedite și prezentări de modă de cel mai înalt nivel.

Și anul acesta modelele Fashiontv Romania recrutate prin intermediul Caravanei au avut rezultate spectaculoase, participând la cele mai importante evenimente de modă din țară și din străinătate. Acestea au participat la cele mai prestigioase concursuri de Miss, câștigând importante titluri și premii de frumusețe, precum Miss Universitas, Miss Costinești, Miss Litoral sau Miss Black Sea. Au avut oportunitatea de a călători în cele mai exclusiviste destinații, unde au luat parte la evenimente de top precum Festivalul de Film de la Berlin, Festivalul de Film de la Cannes, Paris Fashion Week, Beijing Fashion Week, Abu Dhabi Formula 1 Grand Prix, prezentări de modă, lansări de produs, campanii publicitare, targuri, expoziții, festivaluri de modă, gale de modă sau de turism, în cele mai inedite orașe ale lumii precum Cannes, Monte CarloViena, Dubai, Bali, Hong Kong, Beijing, Maccau sau Shanghai.

Fashiontv continuă Caravana Fashiontv și anul acesta! Dacă îți dorești să călătorești în destinații exotice precum Maccau, Hong Kong, Beijing și Abu Dhabi la evenimentele coordonate de Fashiontv, intră în Caravana Fashiontv!

Următoarele evenimente Fashiontv ale acestui an:

  • Miss Model Awards ce va avea loc în orașul chinezesc Maccau
  • Fashiontv Party @ Studio City Casino at Pacha Club în Maccau
  • Fashiontv Party în Hong Kong
  • Beijing Fashion Week: prezentări de modă ale celor mai cunoscuți designeri chinezi la Beijing
  • Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix @ Yas Marina Circuit, Abu Dhabi
Dă click aici pentru a vedea și restul evenimentelor pe care Fashiontv le pregătește în decursul acestui an! (click)

EVENIMENTE NAȚIONALE FASHIONTV

EVENIMENTE INTERNAȚIONALE FASHIONTV

 

urmareste-clipurile-cu-cele-mai-noi-m0dele-recrutate-prin-intermediul-caravanei