Modele Fashiontv

Fashiontv Romania se implică activ în etapele de scouting, educare și promovare gratuită a tinerelor talente, atât la nivel național, cât și internațional.

Fashiontv Romania oferă posibilitatea modelor debutante, modelelor profesioniste, dar și acelora care își doresc joburi flexibile și câștiguri suplimentare importante, să se familiarizeze cu industria modei, să călătorească în destinații exotice, să paricipe la prezentări spectaculoase de modă și să lucreze direct cu profesioniștii din lumea modei: agenții, designeri, stiliști, make-up artiști, fotografi.

Mii de tinere românce descoperite de Fashiontv au călătorit gratuit în toate colțurile lumii, participând la evenimente organizate de Fashiontv. Modelele Fashiontv Romania au fost protagonistele poveștilor de succes marca Fashiontv, urcând pe podiumuri pentru creatori celebri  și și-au construit portofolii profesioniste, cu ședințe foto inedite și prezentări de modă de cel mai înalt nivel.

Modelele Fashiontv Romania recrutate au avut rezultate spectaculoase, participând la cele mai importante evenimente de modă din țară și din străinătate. Acestea au participat la cele mai prestigioase concursuri de Miss, câștigând importante titluri și premii de frumusețe, precum Miss Universitas, Miss Costinești, Miss Litoral sau Miss Black Sea. Au avut oportunitatea de a călători în cele mai exclusiviste destinații, unde au luat parte la evenimente de top precum Festivalul de Film de la Berlin, Festivalul de Film de la Cannes, Paris Fashion Week, Beijing Fashion Week, Abu Dhabi Formula 1 Grand Prix, prezentări de modă, lansări de produs, campanii publicitare, targuri, expoziții, festivaluri de modă, gale de modă sau de turism, în cele mai inedite orașe ale lumii precum Cannes, Monte Carlo, Viena, Dubai, Bali, Hong Kong, Beijing, Maccau sau Shanghai.