fashion-summer-festival1Proiectul Fashiontv Summer Festival include un calendar amplu de evenimente desfasurate atat in tara cat si in strainatate dedicate promovarii statiunii Mamaia drept destinatia numarul unu pentru distractie.

Colaborarea dintre fashiontv si Primaria Municipiului Constanta s-a materializat prin proiecte ce au crescut in anvergura si in expunere mediatica de la an la an generand rezultate pozitive pentru industria turistica din zona.

Statisticile arata ca in 2013 Mamaia a fost singura statiune de pe litoralul romanesc care a inregistrat o crestere a numarului de turisti cu 5% fata de anul precedent in timp ce alte statiuni au inregistrat scaderi de pana la 10%. FPTR (federatia Patronatelor din Turismul Romanesc) estimeaza ca statiunea Mamaia va inregistra si in anul 2014 o crestere datorita actiunilor intreprinse si a parteneriatelor pentru dezvoltarea turismului precum Fashion Summer Festival Mamaia 2014.

fashiontv summer festival 2013

Proiectul Fashion Summer Festival Mamaia se desfasoara in intervalul 1 mai – 31 august si reuneste actiuni de promovare a atractiilor turistice de pe litoral, petreceri, spectacole, designeri si brand-uri nationale si internationale, modele, vedete, personalitati si invitati VIP, dar si membri ai mass-media din Romania si strainatate.

Evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014

Mazare la fashiontv summer festival

1 mai:  lansarea sezonului 2014 si a noului imn al statiunii Mamaia

Evenimentul include conferință de presă, prezentări de modă, recital artiști (Ania J – international; Delia ft. Speak – Romania), dar si sesiuni foto și video cu locații și petreceri din stațiunea Mamaia.

1 mai – 30 iunie: Caravana Turismului 

Evenimente de promovare a atracțiilor de pe litoral pentru turiștii de toate vârstele și preselecții pentru tinerele care își doresc să participe la evenimentele care vor avea loc în sezonul estival, în stațiunea Mamaia.

5 iulie-23 august: Carnavalul Mamaia

Carnavalul Mamaia este un proiect care s-a dovedit a fi un succes în ultimii 2 ani în stațiunea Mamaia, fiind extrem de apreciat atât de public cât și de mass media.

Carele alegorice vor străbate în fiecare sâmbată,stațiunea Mamaia oferind turiștilor un spectacol inedit.

La Carnaval participă minim 10 care alegorice realizate cu un décor special. Acestea își vor etala echipele de animatori și show-urile lor în timpul defilării.

Pe lângă carele alegorice participante, în cadrul a 3 ediții speciale din Carnavalul Mamaia 2014, va participa și Carul alegoric al Primăriei Municipiului Constanța.

Fashiontv Summer Festival include:

25-26 iulie:Romanian Fashion Weekend 

Un weekend intreg dedicat celor mai cunoscuti designeri romani si finalei Miss Litoral

8 august: Baby Day si Mini Miss si Mister Litoral 2014

Eveniment dedicat copiilor si parintilor, care contine prezentari de moda cu si pentru copii, produse pentru cei mici cat si concursurile Mini Miss si Mister Litoral

15-16 august: International Fashion Weekend 

Eveniment organizat in statiunea Mamaia dedicat brandurilor internationale de renume si concursului international de modele Fashiontv Black Sea Model Awards.

Evenimentul este transmis in direct in 193 de tari prin intermediul fashiontv.

24 august: Fashion Tourism Awards Litoral

Premierea excelentei si a contributiilor deosebite aduse la promovarea si dezvoltarea turismului de pe litoral in sezonul 2014.

22 august: Luxury Old Cars Parade

Un eveniment de inalta clasa ce va include o parada de masini de epoca si prezentari de moda a unor branduri de lux.

1 iulie – 1 septembrie: Corner de informare turistica

Acest corner va fi un punct fix de informare turistică situat în centrul Piatetei Casino Mamaia, cel mai tranzitat punct de pe litoral, unde, împreună cu Asociatiile din Turism, vor fi prezentate atât ofertele turistice cât și programul activităților din stațiunea Mamaia.

fashiontv Parties

Serii de petreceri organizate in unele dintre cele mai fashion cluburi din statiunea Mamaia.

Pentru propuneri de colaborare, parteneriate in cadrul Fashion Summer Festival 2014 va rugam sa accesati sectiunea „Cum poti colabora cu fashiontv Romania” si sa ne contactati pe una dintre adresele de e-mail sau prin intermediul formularului de contact.