FASHIONTV ROMANIA

Fashiontv Romania este reprezentant oficial al brandului fashiontv pe teritoriul României, sub licența fashiontv GmbH. Fashiontv Romania acoperă o paletă amplă de servicii, activând ca:

  • Studio de producție foto și video
  • Casă de producție de evenimente

Fashiontv Romania organizează, produce și participă la evenimente de anvergură națională, precum:

Totodată,dl. Ion Mirea, CEO Fashiontv, este reprezentantul oficial al Academiei Americane de Științe ale Ospitalității, alături de un board de personalitati mondiale, instituție bazată la New York ce premiază la nivel global cele mai importante destinații, instituții și personalități din întreaga lume.

Fashiontv Romania oferă și servicii de producție video diverse, funcționând ca o casa de producție ce oferă servicii și solutii complete de produs, fotografie sau film. Dezvoltăm proiecte alături de agențiii de publicitate și PR realizând spoturi publicitare, producții video, fotografie de modă, studio, produs etc.

Fashiontv Romania este producătorul general al celor mai importante evenimente internaționale din industria modei organizate de Fashiontv în cele mai exclusiviste, inedite și eclectice locații din întreaga lume: Paris, Londra, Dubai, Cannes, Monte Carlo, Viena, Istanbul, Singapore, Bangkok sau Hong Kong.

Impactul pozitiv al activității Fashiontv Romania este rezultatul promovării globale a evenimentelor și proiectelor de succes din țara noastră în 193 de țări prin intermediul Fashiontv. Unul dintre acestea este și proiectul Fashion Summer Festival, produs de Fashiontv Romania și organizat în stațiunea Mamaia în sezonul estival. Datorită expunerii conferite de Fashiontv în întreaga lume, Mamaia a devenit una dintre cele mai populare destinații turistice din estul Europei.

Pe lângă colaborarea apropiată cu cei mai importanți designeri și profesioniști din domeniul modei internaționale, Fashiontv Romania se implică activ și în ample proiecte de interes național, cum ar fi promovarea turismului romanescorganizarea de evenimente de lansare, dar si de recrutarea, promovarea si educarea tinerelor talente din industria fashion.

Fashiontv Romania desfășoară anual Caravana Fashiontv, cea mai importantă campanie națională de recrutare a tinerelor talente care își doresc o carieră în industria modei, oferindu-le șansa de a se remarca la nivel internațional.

MAMAIA 2014
Gala Turismului 2015