1

Fashiontv Romania colaborează atât cu designeri și branduri internaționale, cât și cu designeri autohtoni, promovând peste hotare talentele locale.

Colaborarea cu marii creatori de modă și brandurile vestimentare ale momentului, prezența la cele mai exclusiviste evenimente din modă, cinematografie, muzică și turism de pe mapamond și, totodată, stilul unic, aparte, prin care oferă expunere celor mai importanți actori din industria modei și entertainment-ului au transformat fashiontv într-un brand internațional de mare succes.

Fashiontv Romania are o strânsă colaborare cu designeri români de prestigiu precum Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Mihai Albu și mulți alții. În cadrul evenimentelor pe care Fashiontv Romania le organizează pe plan internațional, designerii români și brandurile vestimentare românești beneficiază de o promovare specială.

Designeri internaționali

Pentru că Fashiontv Romania este reprezentant exclusiv al Fashiontv, importanți designeri și profesionisti din modă răspund invitației de a participa la evenimentele organizate de fashiontv în București sau la Mamaia.

Branduri celebre precum Dolce&Gabbana, Roberto Cavalli, Prada, Etro, Moncler, Burberry sau Gucci își prezintă colecțiile în cadrul evenimentelor Fashiontv Romania, spre deliciul publicului din România, care are astfel acces la creații vestimentare ce trasează noi etape în istoria modei pe cele mai urmărite catwalk-uri ale lumii.

 

2

bsb_sa_c

fg_lp_spDesigneri