Luxury Day 2014

luxury-day1

Ce se intampla atunci cand designul vestimentar intalneste designul auto? Are loc unul dintre cele mai grandioase evenimente de pe litoralul Marii Negre: Fashion Luxury Day.

Si anul acesta, FashionTV Romania promoveaza statiunea Mamaia ca fiind o destinatie de inalta clasa, aliniata la standardele internationale ale fashionului de lux.

Intr-un concept unic si inconfundabil, noile colectiile apartinand unor case de moda recunoscute la nivel mondial au fost prezentate concomitent cu cele mai noi tendinte in industria auto.

Fashion Luxury Day este un eveniment special, in cadrul caruia fiecare tip de autoturism recomandat este pus in valoare prin luxoase prezentari de moda. Astfel, pe impunatoarea scena din Piata Casino superbele modele fashiontv au defilat investamnatate in cele mai noi creatii semnate Ego Men’s Fashion Concept, Dsquared, YSL Paris, Moncler, Prada si Etro. Stralucitoarele colectii au rezonat perfect cu eleganta si rafinamentul autoturismelor Jaguar XF, Jaguar F Type si Mercedes Benz S Class pe de o parte, iar pe de alta parte s-au asortat cu  agilitatea si modernismul modelelor Range Rover Sport, Range Rover si Mercedes Benz G Class.

Prestigioasele branduri couture si auto au putut fi admirate de catre miile de turisti in Piata Cazino din Mamaia datorita partenerilor Fashiontv Tiriac Auto Romania si Mengotti Romania.