Fashion Summer Festival 2014
Fashion Summer Festival 2015
Fashion Summer Festival 2016
Fashion Summer Festival 2017

Fashion Summer Festival este un festival de amploare produs în întregime de Fashiontv Romania anual, pe timpul sezonului estival, în stațiunea Mamaia.

Proiectul Fashion Summer Festival Mamaia are ca scop promovarea turismului din statiunea Mamaia si a ajuns la cel de-al șaselea an de existenta, inregistrand in fiecare an cresteri importante atat in amploarea evenimentelor organizate cat si in numarul de spectatori.

Evenimentele din cadrul proiectului se bucura de participarea unor personalitati importante, dar si a altor vedete atat din Romania cat si din strainatate. Popularitatea in crestere a evenimentelor a culminant în anul 2013 cu un numar record de turisti cand 30.000 de persoane s-au aflat in Piata Casino si pe faleza din Mamaia pentru editia finala a Carnavalului.

Fashiontv Romania are o strategie ampla de promovare a evenimentelor din cadrul proiectului, strategie ce include transmisii live în mediul online, mass-media si actiuni on-ground. Transmisiile evenimentelor pe cele mai importante canale TV si in cadrul emisiunilor de stiri fac ca audienta acestora sa atinga cote impresionante an de an.

Evenimentul cuprinde în fiecare an weekenduri tematice, cu accent pe moda și creatorii români, moda și creatorii internaționali, seri tematice dedicate copiilor, momente artistice tradiționale specifice diferitor zone geografice, momente de pormovare a turismului românesc:

  • Prezentări de modă ale celor mai cunoscuți designeri români;
  • Concursul de frumusețe Miss Litoral – la acest concurs vor participa tinere selectate în cadrul Caravanei Fashiontv;
  • Prezentări de modă în care protagoniștii vor fi copii cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani;
  • Mini Miss și Mister Litoral. Concurs de frumusețe pentru copii;
  • Prezentări de modă ale unor designeri internaționali;
  • Concursul internațional Fashiontv Black Sea Model Awards 2014 cu participarea concurentelor de la Marea Neagră
  • Fashiontv Parties.