Gala Turismului 2014
Gala Turismului 2015
Gala Turismului 2016
Gala Turismului Pe Litoral

Fashiontv promovează turismul la nivel internațional datorită faptului că Fashiontv este organizator al evenimentelor ce susțin si premiază cele mai fashion locații din întreaga lume, în cadrul evenimentelor Fashiontv Tourism Awards.

În România, Fashiontv organizează de peste 18 ani evenimente din domeniile fashion, lifestyle și luxury, dar și Gala Turismului, eveniment anual menit să promoveze și să premieze cele mai importante evenimente, locații și servicii turistice din România.

Evenimentul Gala Turismului Românesc este produs de Fashiontv în colaborare cu cei mai importanți specialiști și instituții profesionale din domeniul turismului și cu parteneri notabili din sfera turismului. Scopul acestui eveniment este de a stimula investitorii din industria turistică, evidențiind și promovând realizările acestora.

Gala Turismului premiază cele mai reprezentative locații și servicii de turism de pe tot teritoriul României, dar și din Republica Moldova.Premiile sunt decernate pe zone geografice, reliefând specificul turistic și rezultatele deosebite ce au marcat industria turistică in zona respectivă.

Gala Turismului are loc anual și adună cele mai importante personalități, colaboratori și parteneri din domeniul turismului în cadrul unei festivități inedite și spectaculoase.