Miss Fashiontv Turism 2016

Fashiontv Romania a găzduit în zilele de 17 și 18 noiembrie la Phoenicia Grand Hotel București, concursul de frumusețe Miss Fashiontv Turism, eveniment dedicat tinerelor de pe întreg teritoriul țării precum și tinerelor din Republica Moldova

fashion-show-287

Concursul face parte din evenimentul Romanian Fashiontv Week, eveniment ce a adus împreună pe acceași scenă, pe parcursul celor două zile, elita brandurilor și designerilor naționali și internaționali, precum și Gala Turismului Românesc si Gala București Capitală Europeană.

Miss Fashiontv Turism a premiat frumusețea tinerelor din România, în cadrul unui eveniment de înaltă clasă realizat la un nivel spectaculos și strălucitor. Alături de ele, la spectacol au fost prezente personalități din spațiul fashion. Juriul a fost și acesta unul select, la procesul de jurizare luând parte specialiști din domeniul media, beauty, fashion sau oficialități. Una dintre cele mai importante probe a fost cea a costumului tradițional.

Cei prezenți la eveniment au avut parte de momente de înaltă clasă, precum prezentări de modă, probe de frumusețe, momente artistice și multe surprize. Premiile s-au acordat pe zone geografice, iar câștigătoarele vor promova zonele respective, urmând să realizeze clipuri speciale ce vor fi promovate pe Fashiontv în peste 196 de țări din lumea întreagă. Câștigătoarele vor participa la evenimentele Fashiontv atât în țară cât și în străinătate, din cele mai importante destinații ale lumii, precum Paris, Milano, Cannes, Abu Dhabi, Dubai, Hong Kong sau Beijing. Câștigătoarele vor participa mai departe la concursurile internaționale de frumusețe organizate de Fashiontv. Totodată, toate finalistele  vor lua parte la ședințe fotografice cu specialiști din domeniul fashion, putându-și construi astfel book-uri profesioniste și vor avea acces la pregătire gratuită în modelling.

Câștigătoarele concursului Miss Fashiontv Turism au fost:

Miss Turism Moldova –  Elena Smoleac (Nr. 3)

Miss Turism Banat – Teodora Usain (Nr 20)

Miss Turism Oltenia – Madalina Nedelea (Nr 13)

Miss Turism Muntenia – Daria Preda (Nr 17)

Miss Turism Dobrogea – Cristina Purice (Nr 18)

Miss Turism Bucuresti  – Oana Cătăloiu (Nr 14)

Miss Popularitate – Aliona Gâlcă (Nr. 7)

Miss Fashiontv Photogenic –  Ecaterina Sutăva (Nr 12)

Miss Fashiontv Star – Tatiana Ovcinicova (Nr. 11)

 Miss Turism Transilvania – Daiana Nealcoș (Nr 4)

 Miss Fashiontv Turism Moldova – Victoria Cordoneanu (Nr 9)

Miss Fashiontv Turism Romania – Andreea Mateescu (Nr. 1)